OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2017

0
1775
Benvolguts/des
A 3 mesos per a la prova, ja poden realitzar-se les inscripcions que estaran a preu reduït fins el 31 de gener
El proper diumenge, 26 de març, teniu un cita amb una de les proves més ràpides del territori català, la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME 2017, una mitja que enguany presenta com a novetat principal la possibilitat de participar en una cursa paral·lela de 5 kms.
Les inscripcions podran realitzar-se a preu reduït fins el proper 31 de gener, i seguiran obertes fins el dimecres anterior a la prova, o en exhaurir els 1500 dorsals que l’organització posa a disposició dels participants.

Com en la passada edició, s’organitzarà una FIRA DEL CORREDOR, dissabte per la tarda (c/ església, 333), on els atletes podran recollir el DORSAL, tot i que també es podrà fer el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30h (Plaça Catalunya). Junt al dorsal, l’organització lliurarà la SAMARRETA TÈCNICA COMMEMORATIVA que tornarà a ser un model de la marca esportiva JOMA.

Donat que és una de les proves més ràpides del territori europeu, l’organització posarà una desena de LLEBRES a ritmes diferents, per tal que tothom pugui assolir la seva millor marca de la temporada en aquesta cursa. Hi haurà esportistes amb una bandera, clarament visible, que portaran el ritme per a 1:20, 1:25, 1:30, 1:35, 1:40, 1:45, 1:50, 1:55 i 2:00.

Un cop acabada la cursa, també es lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR, refrigeri i un massatge per aquells/es qui el necessitin.

Info i inscripcions a www.gesport.cat/mitjamaresme

unnamed-26

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.