Presentació de la Cursa dels Nassos

0
1255
w

castillejo-sumskis-samir-i-merzouguiEn un acte al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch s’ha presentat la Cursa dels Nassos de 2016. A l’acte hi ha assistit el comissionat d’Esports, David Escudé, que ha declarat que “l’ Institut Barcelona Esports ha canviat el model de gestió de la Cursa per fer-la encara més potent. Ja és la cursa més ràpida, treballem per continuar augmentant la qualitat”. A la presentació també hi han participat el president de La Sansi, Josep Lluis Blanco; el representant d’Ibercaja Josep Maria Santos; i el representant de Joma Lluis Perez. Alguns participants han assistit a la presentació d’aquesta matí com 3 dels 4 primers de l’edició anterior, com els atletes Olímpics a Rio de Janeiro Carles Castillejo i Abdelaziz Merzougui, el marroquí Samir Aid, els letons Edgars Sumskis i Dimitris, i l’atleta de Letònia Gundega.

La Cursa dels Nassos es correrà el dissabte 31 de desembre a partir de les 17.30h, amb una previssió de prop de 12.000 participants, en la que és una de les cites més destacades del darrer dia de l’any a Barcelona. Una cita que, aquest any, inclourà un bon nombre de novetats per fer encara més especial la darrera cursa de 2016. Entre les novetats s’hi podrà trobar un espectacle làser d’il·luminació, un avituallament de LEDs al quilòmetre 9 de la prova, un calaix i un dorsal daurat per als atletes amb les millors marques, una expo a la fira del corredor i moltes sorpreses més.

La Cursa ja es va destacar l’any passat com la que ofereix el recorregut dels més ràpids de les curses, en fer-se les millors marques espanyoles de l’any de 10km, tant en homes com en dones. Precisament, el percentatge de dones segueix creixent edició rere edició, representant un rècord amb un 28,6% del total. Les inscripcions es poden fer a www.cursadenassos.barcelona

w
w

Fotografies de José Bonilla

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.