Més de 1.800 inscrits a la Sant Silvestre del Masnou 26/12/16, Últims dorsals

0
1155

37ª Sant Silvestre del Masnou de 5km la més antiga de Catalunya. Sobre un recorregut de 5 km dels més ràpids. Les curses de menors començaran a les 09.15h on la recaptació de les inscripcions serà per una causa benefica, per falta d’espai, primer participan les dones a les 9:45h i desprès els homes a les 10;30h amb un límit de 2.300 participants que rebran una samarreta tècnica 42k, i una bossa d’obsequis dels patrocinadors principals i més sorpreses. En finalitzar es realitzarà un sorteig entre els participants, amb el número de dorsal de la cursa, fins i tot podreu guanyar una moto Symphony 125cc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.