Més de 1.800 inscrits a la Sant Silvestre del Masnou 26/12/16, Últims dorsals

0
1048

37ª Sant Silvestre del Masnou de 5km la més antiga de Catalunya. Sobre un recorregut de 5 km dels més ràpids. Les curses de menors començaran a les 09.15h on la recaptació de les inscripcions serà per una causa benefica, per falta d’espai, primer participan les dones a les 9:45h i desprès els homes a les 10;30h amb un límit de 2.300 participants que rebran una samarreta tècnica 42k, i una bossa d’obsequis dels patrocinadors principals i més sorpreses. En finalitzar es realitzarà un sorteig entre els participants, amb el número de dorsal de la cursa, fins i tot podreu guanyar una moto Symphony 125cc

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.