ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ TERRASSA

0
1534

En categoria infantil Lozano i Bosch s’imposen en aquest Circuit de Curses
La sala Docent de MútuaTerrassa va estar l’escenari escollit per fer l’entrega dels trofeus als diferents guanyadors del Circuit de Curses Activa’t 2016 davant la presència d’unes 150 persones aproximadament.

El Circuit de Curses Activa’t, organitzat conjuntament per MútuaTerrassa i l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrasa (AEMMT), va néixer amb l’objectiu de propiciar la practica esportiva organitzant diferents curses i conferències al llarg de l’any. Esport, Salut i qualitat de vida identifica clarament els motius que ambdues entitats van plantejar a l’hora d’organitzar aquest Circuit.

Durant el transcurs de l’acte, Antoni Abad, vicepresident de MútuaTerrassa i David Otero, president de l’AEMMT es van dirigir als assistents per mostrar la seva satifacció i el gran interès per continuar potenciant aquest Circuit de Curses que ha comptat en aquesta edició amb la participació d’uns 8.000 atletes. L’objectiu d’ambdues entitats es continuar treballant junts per potenciar una bona pràctica esportiva, recentment s’ha signat un altre acord amb MútuaTerrassa, les Revisions Mèdiques, per facilitar i conscienciar als esportistes de la gran importància que comporta realitzar la practica esportiva sota un control de salut per evitar qualsevol ensurt.

Aquesta edició 2016, el Circuit de Curses Activa’t ha estat format per un total de 9 proves. El tret de sortida va ser la dissetena edició de la Mitja Marató de Terrassa i la onzena edició de la Cursa Popular Santi Centelles (5km) en el mes de gener del present any.

* curses no puntuables pel circuit de nens i nenes, el núm. de curses mínim en aquest cas és de 4 (1) Cursa puntuable en nomes en categories dones

En aquesta edició els guanyadors en les diferents categories han estat els següents:

Categoria absoluta masculina
1.- Marc Otero Fernández 1236’84 pt
2.- Jordi Mateu Soriano 1112’98
3.- Antonio Rodriguez Guillen 1085’17

Categoria absoluta femenina
1.- Maria Isabel Ruiz Martos 996’26 pt
2.- Isabel Vergara Vidal 985’86
3.- Pilar Callejas Gutierrez 963’07

Categoria infantil masculina
1.- Adrian Lozano Nieto 753’48
2.- Álex Alvarez Garcia 701’50
3.- Adrian Fernandez Del Toro 633’99

Categoria infantil femenina
1.- Beatriu Bosch Monje 751’12
2.- Aroa Jimenez Maneus 738’05
3.- Martina Bosch Sanchez 563’57

Al final de l’acte, la Sra Anna Folch per part de MútuaTerrassa va fer entrega d’un trofeu al Sr. David Otero, president AEMMT, en reconeixement al treball de realitzat per la Mitja Terrassa.

115a7513 115a7521

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.