TORNA LA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA PER LA MARATÓ DE TV3. AQUEST ANY S’ARRIBA A LA 10ena EDICIÓ.

0
1541
El proper dissabte 31 de desembre de 2016, el club Atlètic Montblanc organitza la 10ena Sant Silvestre Montblan uina per la marató de TV3 que aquest any està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els beneficis de les inscripcions es dediquen a la Marató de TV3.
El  recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc té una distància de 3,5km per la sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil.
Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de tota una de serveis com  la música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall,… per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l’últim dia de l’any.
Pel que fa a les inscripcions tant  de la Sant Silvestre Popular com de la Infantil, es poden fer presencialment a les botigues ARASPORT o a CAL VIVAS de l’ 11 al 29 de desembre al preu de 5 euros. Per la Sant Silvestre Popular també es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil  i del 250 a la sant silvestre Popular.
Aquest any el preu de la Sant Silvestre, passa de 3 a 5 euros per tal de poder cobrir les despeses d’assegurança de la cursa i poder recaptar més fons per la Marató de TV3.
Podeu seguir totes les novetats de la Sant Silvestre Montblanquina pel facebook o la pàgina web del Club Atlètic Montblanc

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.