TORNA LA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA PER LA MARATÓ DE TV3. AQUEST ANY S’ARRIBA A LA 10ena EDICIÓ.

0
1751
El proper dissabte 31 de desembre de 2016, el club Atlètic Montblanc organitza la 10ena Sant Silvestre Montblan uina per la marató de TV3 que aquest any està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Els beneficis de les inscripcions es dediquen a la Marató de TV3.
El  recorregut amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc té una distància de 3,5km per la sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil.
Com cada any la Sant silvestre es veurà acompanyada de tota una de serveis com  la música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, bossa del corredor, photocall,… per tal de que tots els corredors i corredores gaudeixin al màxim corrent l’últim dia de l’any.
Pel que fa a les inscripcions tant  de la Sant Silvestre Popular com de la Infantil, es poden fer presencialment a les botigues ARASPORT o a CAL VIVAS de l’ 11 al 29 de desembre al preu de 5 euros. Per la Sant Silvestre Popular també es poden fer via web a www.atleticmontblanc.cat. Les inscripcions es tancaran el 29 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la sant silvestre infantil  i del 250 a la sant silvestre Popular.
Aquest any el preu de la Sant Silvestre, passa de 3 a 5 euros per tal de poder cobrir les despeses d’assegurança de la cursa i poder recaptar més fons per la Marató de TV3.
Podeu seguir totes les novetats de la Sant Silvestre Montblanquina pel facebook o la pàgina web del Club Atlètic Montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.