UNA RENOVADA CURSA DELS NASSOS 2016 ELS INSCRITS AQUEST MES DE NOVEMBRE PODRAN GUANYAR UNA MOTO SYM DE 125CC

0
1461
SONY

Captar públic estranger i turístic, entre els objectius de la nova etapa.
A l’edició de 2015, es van aconseguir les millors marques espanyoles de 10km en homes i dones, amb 11 atletes que van baixar de 30 minuts, una fita mai vist a una cursa catalana

L’Institut Barcelona Esports ha obert ja el termini d’inscripcions per a la Cursa dels Nassos. Es poden fer a la pàgina fins que s’arribi als 14.000 inscrits o fins al dia 22 de desembre a les 24h

Per al comissionat d’Esports, David Escudé, “la Cursa dels Nassos entra aquest any en una nova etapa. Mantenim els aspectes més tradicionals que formen part del darrer dia de l’any per a molts atletes, però el fet d’adjudicar la seva execució mitjançant concurs públic a una entitat o empresa especialitzada ens ha permès revisar i millorar aspectes organitzatius que de segur la faran créixer”. L’entitat adjudicatària és La Sansi.

La Cursa dels Nassos es correrà el dia 31 de desembre a les 17.30h i continuarà amb el tradicional recorregut de 10 kilòmetres que surt del c/Selva de Mar amb el c/Ramon Calsina, recorre tot el litoral marítim fins a Pla de Palau i gira pel c/Marquès d’Argentera fins al carrer de Marina. Girant pel carrer Bonaventura Muñoz, arriba a l’avinguda Diagonal on enllaça un altre cop amb Selva de Mar per tornar al punt de sortida. La prova forma part de les curses de la Challenge 10K, la lliga de curses de 10 kilòmetres de Barcelona i la Lliga Championchip.

A la sortida, es disposarà d’un calaix i dorsal daurat per a aquells corredors amb les millors marques, i 26 llebres serviran com a referent per als atletes. Correran a diferents ritmes de 28’20” fins als 75 minuts. A banda de la categoria absoluta, la cursa també comptarà amb categoria de discapacitat visual, discapacitat intel•lectual, paràlisi cerebral i cadira de rodes .

Al llarg dels mesos previs, es programaran fins a 24 entrenaments. Les persones inscrites també podran seguir els plans d’entrenament per nivells que s’han dissenyat específicament.

03416san_nassos_promo_moto_d

Com a novetat, la cursa comptarà amb un punt d’avituallament de fruita, a banda d’aigua i begudes isotònica, i un punt d’avituallament de LEDs al kilòmetre 9 de cursa per arribar amb llum a meta. També hi haurà espectacles d’il•luminació làser i altres activitats d’animació, com un concurs de dibuix o el concurs de disfresses.

Aquelles persones que s’inscriguin abans del 30 de novembre entraran en el sorteig d’una motocicleta SYM

Una Cursa dels Nassos solidària

Com ja és habitual, Esport Solidari Internacional-ESI, fundació esportiva sense ànim de lucre, disposarà d’un espai a la Fira del Corredor per recollir material esportiu de segona mà, com roba, calçat o pilotes que es destina a facilitar que infants i joves puguin practicar esport.

La cursa més ràpida

La Cursa dels Nassos ofereix un recorregut molt ràpid. A l’edició de 2015, es van aconseguir les millors marques espanyoles de 10km en homes i dones, i amb 11 atletes que van baixar de 30 minuts, una fita mai vist a una cursa catalana.

Es pot trobar més informació a www.cursadenassos.barcelona/ca

nassos

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.