La 10k de Vilafranca el 29 de gener 

0
1710
10 k Vilafranca
10k Vilafranca

 

El passat 28 de novembre la cursa 10k de Vilafranca del Penedès obria les inscripcions a les 10h 10 minuts a preu de 10 euros, que és el preu final per segon any.

Aquesta cursa està considerada com una de les més ràpides de Catalunya, idònia per fer marca personal o per a córrer a un mateix ritme o per debutar, una cursa pensada per a tots els nivells.

La 7a edició tindrà lloc el 29 de gener, la data justa per fer un bon test als atletes de cara a les carreres properes, com la mitja marató de Granollers, o la de Barcelona o fer un últim 10k abans de la marató de Barcelona.

El circuit és urbà de 5 km i s’ha de donar dues voltes, homologat per la Federació d’Atletisme de Catalunya, serà més espectacular aquest any ja que hauràs grups de música i animació, fins a 6, a més del gran ambient que hi haurà animant en moltes parts del recorregut, ja que Vilafranca es bolca amb la carrera i fa que sigui una gran festa de l’esport a la capital de la comarca de l’Alt Penedès.

A més de mantenir un bon preu se segueix mantenint la qualitat de la cursa, amb control en cada km del pas dels atletes, vídeo i fotos de l’arribada, a més d’altres zones del circuit, calaixos de sortida per marques, servei de guarderia, trofeus per els primers de cada categoria, aquest any hi ha 22 categories, premis en metàl·lic: primer si es bat el rècord (300 euros) que es van fer l’any passat, el Ibrahim Chakir 30:17 i la Hasna Bahom en 35:21 i 150 euros per als 5 primers atletes que baixin de 30’30 i les 5 primeres atletes que baixi de 35’30.

L’any passat es va superar la xifra dels 2.000 inscrits però aquest any s’ha decidit donar més qualitat en algunes parts del recorregut acollint 1.800 privilegiats, segon quines parts del circuit no donava l’abast .

A més aquest any hi ha la novetat que es farà una mini 10k a les 10 del matí, una cursa d’1 km solidària oberta a tothom i edats, tots els diners que es recullin aniran destinats a l’obra social de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

“Sent que voles, sent la vila” #10kVila

Aquesta cursa està organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca i Fondistes Penedès

Tota la informació i inscripcions a la seva web:

http://www.10kvilafranca.org/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.