La Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils obre inscripcions

0
2014
Marcos Cabrera / Marcos Photosport
Marcos Cabrera / Marcos Photosport
Marcos Cabrera / Marcos Photosport
Marcos Cabrera / Marcos Photosport

 

  • Inscripcions promocionals durant les primeres 48 hores.
  • El concessionari Peugeot Joaquin Oliva nou title sponsor.

 

Cambrils, 29 de novembre. Aquest dimarts 29 de novembre és la data escollida per l’obertura d’inscripcions de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els participants podran escollir entre inscriure’s a la mitja marató o a la cursa de 10 quilòmetres. Per quart cop consecutiu també hi haurà una cursa de patinatge de velocitat de 10 quilòmetres.

 

La sortida de les dues proves tindrà lloc el diumenge 26 de febrer a les 10h davant de l’Ajuntament  i transcorrerà, principalment, al costat del mar pel passeig marítim i el carrer diputació. Els corredors que realitzin la mitja marató, hauran de completar dues voltes al circuit per realitzar els 21.097 metres totals. El circuit de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils és ideal per a tots aquells corredors que vulguin millorar la seva marca degut al poc desnivell que presenta, és per això, que és possiblement la mitja més plana. Aquest any, tots els participants arribats a meta rebran una medalla commemorativa com a record.

 

La novetat principal d’aquesta edició és la nova denominació de la prova, que passa a anomenar-se Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils gràcies a l’acord amb Peugeot Joaquin Oliva, concessionari oficial Peugeot de la província de Tarragona. Fruit d’aquest acord, el vehicle oficial de la prova i el que s’utilitzarà com a cap de cursa serà el Nou SUV Peugeot 3008,  el SUV emblema de la marca  Peugeot que presenta una disseny renovat, amb una qualitat d’alta gamma i un interior high-tech que permet una experiència de conducció estimulant. Felix Oliva, gerent dePeugeot Joaquin Oliva, ha destacat que “aquesta iniciativa consolida el compromís amb el medi ambient i el foment de l’esport de Peugeot Joaquin Oliva”.

L’obertura d’inscripcions arriba amb una promoció de llançament durant 48 hores (des de les 12h del migdia de dimarts fins les 12h de dijous) amb un preu reduït de 15€ la mitja marató i de 12€ els 10k. Entre tots els inscrits durant el preu promocional es sortejarà una càmera d’acció TomTom Bandit.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.