El FC Barcelona es fixa en el Club Atlètic Mollet

0
1325

El Club Atlètic Mollet ha signat un conveni de col·laboració amb la secció d’atletisme del Fútbol Club Barcelona per a la temporada 2016/2017. Aquest acord suposa un pas endavant per una de les entitats esportives més representatives de la ciutat i posa de manifest la importància del teixit esportiu de Mollet just l’any en el que exercirà com a Ciutat Europea de l’Esport.

L’acord comporta que atletes de les categories cadet, juvenil, junior i promesa, del Club Atlètic Mollet, puguin participar durant aquesta temporada en els campionats d’Espanya exercint com a filials del FC Barcelona.

El Club Atlètic Mollet, fundat l’any 1931, promou la pràctica i la competició de diferents modalitats atlètiques des de la seva escola fins al veterans.

El pas que dóna l’entitat, una de les més representatives, contribueix a posar de manifest la importància de la pràctica esportiva a Mollet, amb més de 5.000 esportistes federats i més de 30 entitats esportives, i argumenta encara més la decisió de la Unió Europea de nomenar-la Ciutat Europea de l’Esport 2017

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.