El FC Barcelona es fixa en el Club Atlètic Mollet

0
1679

El Club Atlètic Mollet ha signat un conveni de col·laboració amb la secció d’atletisme del Fútbol Club Barcelona per a la temporada 2016/2017. Aquest acord suposa un pas endavant per una de les entitats esportives més representatives de la ciutat i posa de manifest la importància del teixit esportiu de Mollet just l’any en el que exercirà com a Ciutat Europea de l’Esport.

L’acord comporta que atletes de les categories cadet, juvenil, junior i promesa, del Club Atlètic Mollet, puguin participar durant aquesta temporada en els campionats d’Espanya exercint com a filials del FC Barcelona.

El Club Atlètic Mollet, fundat l’any 1931, promou la pràctica i la competició de diferents modalitats atlètiques des de la seva escola fins al veterans.

El pas que dóna l’entitat, una de les més representatives, contribueix a posar de manifest la importància de la pràctica esportiva a Mollet, amb més de 5.000 esportistes federats i més de 30 entitats esportives, i argumenta encara més la decisió de la Unió Europea de nomenar-la Ciutat Europea de l’Esport 2017

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.