La SB Hotels Marató de Tarragona serà seu del Campionat de Catalunya per tercer any consecutiu

0
1285
La prova del 22 de gener comptarà també amb curses en les distàncies dels 30 i els 10 quilòmetres.
 
La SB Hotels Marató de Tarragona, que es disputarà el proper 22 de gener, serà seu per tercer any consecutiu del Campionat de Catalunya de la distància tant en categoria absoluta com en veterans. La Federació Catalana d’Atletisme, en la seva última junta directiva, ha dipositat altre cop la seva confiança al Club Atletisme Runners Tarragona després de l’excel·lent organització de la cursa a les dues darreres edicions en les que ja es van decidir els campions catalans dels 42,195 quilòmetres.
 
Els circuits comptaran amb l’homologació per part de la FCA i a banda, el dia de la prova els jutges de la pròpia Catalana validaran les marques que obtinguin tots els participants en les diferents curses que es disputaran en les distàncies de Marató, 30 quilòmetres i 10 quilòmetres. 
 
Al 2016 els guanyadors absoluts de la prova i del Campionat de Catalunya de la distància van ser Mostafa Benslimane, amb un temps de 2.27.54 h – récord en l’historial de la cursa tarragonina-, i Mireia Sosa, qui amb un crono de 2.53.57 h. es va proclamar guanyadora de la Marató de Tarragona per tercera vegada consecutiva.
 
La prova comptarà amb importants premis en metàl•lic, 2.000 euros en total, que es repartiran amb 500€ pel primer classificat, 300 euros pel segon i 200 pel tercer, tant masculins com femenins del Campionat de Catalunya absolut. 
 
Les inscripcions, que estan funcionant a un bon ritme, canviaran el seu preu a final d’aquest mes de novembre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.