Pedro Ortega i Estefania Guinovart guanyen la freshwave® Mitja Marató de Salou

0
1566

Pedro Ortega i Estefania Guinovart han estat els vencedors de la freshwave® Mitja Marató de Salou, que enguany arribava a la seva tretzena edició, mentre que Lluís Garcia i Núria Gil han estat els guanyadors en la distància dels 10 quilòmetres.

El tret de sortida s’ha donat a les 10.00 h. del matí, davant de l’Ajuntament. Els 700 atletes que han près part a la cursa, que afortunadament no s’han vist afectats pel vent que ha bufat per estones un cop acabada la prova, han iniciat un recorregut que els ha dut des del centre del municipi fins el passeig Jaume I i la Platja Llarga, el Cap de Salou i altre cop fins als carrers més cèntrics.

En la Mitja Marató masculina el tarragoní Pedro Ortega (FACVAC Evasion Running Reus) ha dominat la prova d’inici a fi, marcant un fort ritme que l’ha distanciat progressivament de tots els seus rivals. El seu temps final ha estat de 1 hora, 14 minuts i 46 segons. Segon a la línea d’arribada ha estat Gabriel Alandete, amb un crono de 1:18:06h., mentre que tercer ha acabat el castellonenc Javi Lozano (Club Atletismo Arroyo), amb 1:19:34.

A la prova femenina la local Estefania Guinovart (CA Runners Tarragona) ha fet valer igualment la seva experiència i també s’ha imposat amb una notable diferència. Ha parat el crono amb 1:32:41 hores, imposant-se per davant de Cristina Solé (Run Speed Tarraco), segona amb 1:34:07 h. i de Paquita Giménez (Club Tennis Tarragona), que ha ocupat el tercer lloc del podi amb 1:36:48.

Pel que fa als 10 quilòmetres el vencedor ha estat Lluís Garcia (Athletic Track Bikila Tarragona). Ha guanyat amb un temps de 34 minuts i 21 segons, que li ha permès ser el més ràpid del recorregut i pujar a l’esgraó més alt del podi, on l’han acompanyat Francisco Pintado, segon amb 35:36 min., i Manel Zúñiga (Cambrils Club Triatló), tercer amb 36:24 min.

En la cursa femenina dels 10k ha guanyat Núria Gil (Borges Trail), seguida de Sílvia Ferrer (Runners Tarragona), segona amb 41:37 minuts, mentre que la tercera plaça final l’ha ocupada Judit Francín (CE Trail Tarraco), amb 43:30 min.

Val a dir que la cursa ha comptat amb la participació del projecte “Xq No Alex?” amb cinc cadires de rodes, podent celebrar el 15è aniversari del petit Alex un cop arribats a meta.

Un cop acabades les curses d’adults, més 250 nens i nenes han pres part a les diferents curses infantils que s’han disputat al voltat de l’Ajuntament de Salou.

L’entrega de trofeus ha comptat amb la presència del regidor d’esports de l’Ajuntament, Daniel López, que ha destacat l’èxit organitzatiu d’aquesta 13ª edició de la Mitja Marató de Salou.

Les classificacions complertes de les dues proves es poden trobar al web 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.