La III Cursa de les dones Terrassa continua creixen

0
1707

 

Unes 1.500 persones participen en la tercera edició de la Cursa de les dones Terrassa. 

Maria Ruiz s’imposa de forma clara en aquesa edició

Èxit de participació en la tercera edició de la Cursa de les dones Terrassa organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. La cursa ha superat les xifres de la darrera edició amb 1.300 inscrits oficialment davant els 1.130 de la darrera edició.

 La Cursa de les Dones de Terrassa ha celebrat la seva tercera edició amb un increment important de participació, aproximadament un 10 per cent. Tot i que la inscripció oficial ha estat de 1.300 esportistes, a aquesta xifra se li suma els participants que s’han afegit a la sortida de la cursa, arribant-se aproximadament als 1.500, més del 85% de participació femenina.

 A les 10 hores, l’alcade de Terrassa, Sr. Jordi Ballart, va donar el tret de sortida a la tercera edició de la Cursa de les Dones Terrassa. Les participants van recorrer un total   de 5 km. pels carrers del centre de la ciutat. La cursa va estar dominada des del seu inici per Maria Ruiz, segona classificada en l’edició anterior, la qual va creuar línia de meta en solitari, a més de dos minuts de distància de la seva més inmediata perseguidora, Beatriu Bosch. Ruiz va marcar un crono de 19:46, reduint el temps de la darrera edició que va estar de 20:04. Silvia Garcia va ser la tercera classificada

entrega-trofeus-iii-cursa-de-les-dones-2016

– Classificacions IIICursa de les Dones de Terrassa

 1.- Maria Ruiz                     19:46              TERRASSASPORTS-CICLOS

2.- Beatriu Bosch                 22:23              CNT

3.- Silvia Garcia                  22:29              I RUN WITH LEIVA

4.- Ainhoa Martínez                       22:57              UAT

5.- Marta Blanco                 23:35              CLUB ATLETISME ABRERA

 

 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.