31a pujada i baixada a Guanta campionat català de muntanya

0
1591

El proper 6 de novembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per cuarta edició i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat la mítica Pujada i baixada a Guanta a la seva 31a edició, amb un límit de 800 participants. Tot i que es una cursa de carácter popular i pot participar tothom, serà Campionat Català de Muntanya Absolut i veterà. La cursa formà part de la Lliga Championchip.

Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres, 10 per muntanya i 2,3 per asfalt, amb sortida i arribada s’efectuarà  davant de l’Ajuntament de Sentmenat.

circuit

L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica, més una bossa d’obsequis de OXD, Quely, Chupachups, Caldo Aneto, entre d’altres… i a més podran gaudir de guarda-roba, nom al dorsal, calaixos de sortida, sortejos, Isotònic i fruita a l’arribada i més sorpreses.ccami
El tret de sortida, ho donaran els més petits a les 9.30h amb dos curses segons l’edat.

Les inscripcions ja obertes a la web , on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotografies del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

Classificacions, fotografies i vídeos de la cursa a 

Fotografies i vídeos 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.