Inscripcions 31a pujada i baixada a Guanta (Cursa de muntanya 12,3km)

0
1850
SONY DSC

El proper 6 de novembre a les 10h el Club Atletisme La Sansi organitzarà per cuarta edició i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sentmenat la mítica Pujada i baixada a Guanta a la seva 31a edició, amb un límit de 800 participants. La cursa formà part de la Lliga Championchip.

Els participants podran fer els 12,3km quilòmetres, 10 per muntanya i 2,3 per asfalt, per un circuit que com l’any anterior la sortida i arribada s’efectuarà  davant de l’Ajuntament de Sentmenat.

d979c-recorregut_guanta20141003

L’organització obsequiarà als participants amb una samarreta tècnica, més una bossa d’obsequis de OXD, Quely, Chupachups, Caldo Aneto, entre d’altres… i a més podran gaudir de guarda-roba, nom al dorsal, calaixos de sortida, sortejos, Isotònic i fruita a l’arribada i més sorpreses.

El tret de sortida ho donaran els més petits a les 9.30h amb dos curses segons l’edat.

Les inscripcions ja obertes a la web www.pujadaguanta.com, on a més s’hi pot trobar tota la informació necessària per arribar a Sentmenat, fotografies del recorregut, inscripcions, horaris de les curses, reglament, consells…

Els últims guanyadors de la cursa van ser l’atleta Olímpic Josep Lluis Blanco i la marroquí Hasna Bahom al 2014, i Edgars Sumskis i Silvia Puigtio al 2015.

Classificacions, fotografies i vídeos de la cursa 

Fotografies i vídeos 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.