17a Milla de Almacelles

0
2287

Organitzada pel club d’atletisme“ALMACELLES ATLÈTICA”, conjuntament amb el Patronat d’Esports de l’Ajuntament d’Almacelles  amb la presencia de 4 atletes Olímpics que han disputat una emocionant cursa, al final el guanyador ha sigut Ayad Lamdasem amb 4’31, que ha demostrat un gran estat de forma, segon Eliseo Martin amb 4’34, tercer l’atleta Olímpic a Rio de Janeiro Abdelaziz Merzougui amb 4’35, 4at Josep Lluis Blanco, que va guanyar ahir la Milla de Balaguer, i en 5à posició el marroquí Soufiane Hamadi, 6è l’aragones sots campió d’Espanya Junior de 800 Cesar Larrosa.

En dones victòria de l’atleta Olimpica i campiona d’Espanya de 800mts Esther Guerrero amb 5’10, per davant de Miriam Ortiz 5’25 i tercera Erika Torner.

La jornada s’ha desenvolupat sobre un circuit de 1.609 metres homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, amb carreres per a totes les edats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.