LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA CELEBRARÀ ELS 25 ANYS DE LA MARATÓ OLÍMPICA AMB ELS SIS MEDALLISTES DEL 92′

0
1475
Amb motiu del 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de 1992 a Barcelona, la Zurich Marató de Barcelona 2017 reunirà els sis medallistes olímpics a la prova de marató. Un esdeveniment que recordarà el passat olímpic de la ciutat convertint la cursa en una edició històrica.
El 2017 es commemorarà el 25è aniversari de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona el 1992. Un fet que la marató barcelonina vol celebrar reunint el pòdium masculí i femení de la marató olímpica de Barcelona‘92. D’aquesta manera, el coreà Young Cho Hwang, guanyador de la prova i medalla d’ or, el japonès Koichi Morishita i l’alemany Stephen Freigang, segon i tercer respectivament, ja han confirmat la seva presència a Barcelona el pròxim mes de març, amb motiu de la Zurich Marató de Barcelona.
Igualment, les tres millors en categoria femenina: la russa Valentina Yegorova, guanyadora de la medalla d’ or, la japonesa Yuko Arimori i la nova zelandesa Lorraine Moller, plata i bronze per aquest ordre, també han acceptat la invitació de l’ organització de la cursa i no faltaran a la cita. Els sis atletes medallistes prendran part en la Breakfast Run, la tradicional cursa de l’esmorzar que congrega corredors i acompanyants el dia anterior a la prova. Un fet que ens traslladarà 25 anys enrere, ja que la cursa de poc més de quatre quilòmetres, rememora els últims quilòmetres de la marató olímpica amb una emotiva entrada final a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.
Reviu el final de la marató olímpica en el següent enllaç.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.