MIG MILER DE PARTICIPANTS COMENCEN LA DIADA MATARONINA FENT ESPORT

0
1809

Els vencedors de la Cursa han estat Enrique Luque (Rios Running) i Enka Viñas (CA Granollers).

La Diada a Mataró ha començat esportivament amb la celebració de la 22a edició de la CURSA POPULAR 11 DE SETEMBRE – MATARÓ 10 KM. Una prova en la qual s’hi han apuntat prop de mig miler de participants, on cal destacar la presència dels clubs mataronins. D’aquest la Colla Maimakansu han estat els més nombrosos.

La sortida s’ha donat, puntualment, a les 9 del matí a càrrec del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Josep Ma Font, que ha fet el tret de sortida. El recorregut constava de 10 km molt planers amb un avituallament líquid al Km 5 i un altre després de creuar la línia d’arribada, tots dos han estat molt necessaris donat que la jornada ha estat molt calorosa.

Des del primer Km, el vencedor de l’edició anterior, el mataroní Enrique Luque s’ha posat al capdavant, imposant un fort ritme que l’ha distanciat dels seus perseguidors. Ha creuat la línia d’arribada com a guanyador absolut amb un temps de 32’47”, seguit de Lluis Vila (33’09”) i d’Albert Sosa (34’32”).

En categoria femenina, la primera en arribar a la Plaça del TecnoCampus ha estat l’Erika Viñas fent un temps de (39’24”), seguida d’Anna Costa (43’07”) i de Clara Hernández (43’20”).

A part dels guanyadors absoluts, l’organització ha premiat als guanyadors de cadascuna de les 10 categories.

Aquí podeu consultar els resultats oficials

 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.