5a Cursa de la Diada a Bellaterra, la cursa més participativa de Catalunya.

0
2926

Per cinquè any consecutiu, tot i els poc més de 2.000 habitants, la Cursa de la diada de Bellaterra s’ha consolidat com la cursa amb més participació de les que s’organitzen l’11 de Setembre a tot Catalunya, amb prop de 700 inscrits, per davant de la cursa de Viladecans i la cursa de Mataró.

unnamed-3Els cinc quilòmetres de la cursa, entretinguts amb tobogans, forts canvis de ritme i pujades en diversos trams, com una part pel traçat per la Via Verda.

Els guanyadors han sigut per segon any consecutiu l‘olímpic Josep Lluis Blanco del club La Sansi, per davant de Juanma Alvarez, actual guanyador de la lliga Championchip i lliga bcn 10k i en 3ª posició Jordi Rabionet.

unnamed-4En dones victòria de Maria Jose Gajete, per davant d’Angelica Esparza i Sonia Gallego.

Els anteriors guanyadors van ser Ilias Fifa (Marroc) i Eva Arias (2012), Andres Acuña (Xile) i inna Lebedieva (2013), Edgars Sumskis (Letònia) i Hasna Bahom (Marroc) al 2014, Josep Lluis Blanco i Carla Morral al 2015.

Trobareu tota la informació, fotografies, vídeos i classificacions de la cursa a www.lasansibellaterra.com

Fotografies

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.