Prèvia Ultra Cerdanya SportHG

0
3551

A les 6 del matí d’aquest dissabte 3 de setembre arrencarà l’Ultra Cerdanya amb un ultratrail de 85 km que surt de Bellver de Cerdanya i arriba a Puigcerdà, passant per paratges alpins i emblemàtics ceretans com són els Engorgs, la Vall de la Llosa, Cap del Rec o Malniu.

Un centenar de corredors participaran en aquesta renovada ultra que forma part de l’ Spain Ultra Cup. El circuit estatal d’ultratrails encara la recta final de la temporada amb el títol de campió encara per decidir.

Una hora després, a la mateixa plaça Major de Bellver es donarà el tret de sortida a la Marató de muntanya, que comparteix part del recorregut amb l’ultra i que també acaba a la plaça Santa Maria de Puigcerdà. En aquesta cursa són més de 200 els participants inscrits, entre els quals hi ha el corredor de l’equip Dynafit, Marc Pinsach, i la corredora afincada a Bellver, Emma Roca, tots dos habituals de la cita ceretana. La Marató també forma part del circuit M de l’Spain Ultra Cup.

Simultàniament el matí de dissabte es disputaran les curses infantils a Puigcerdà, dissenyades especialment per a les futures promeses del trailrunning. Diumenge dia 4 el protagonisme serà per Alp, que acollirà els 200 corredors del trail de 15 km, una cursa de muntanya circular que uneix Alp, la Molina i Masella.

L’Ultra Cerdanya és l’evolució de l’antiga Volta Cerdanya Ultrafons amb un renovat equip a l’organització format per membres del Club Esportiu Cerdanya Pirineus i de l’antiga organització de la cursa, però que manté l’essència d’esport, muntanya i respecte per la natura.

Volta Cerdanya Ultrafons 2015
Volta Cerdanya Ultrafons 2015

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.