Una trentena d’infants estrenen la pista d’atletisme

0
2744

Autora: Sílvia Torres Ajuntament de Mollerussa

Una trentena d’infants inscrits en el primera setmana del campus d’estiu que organitza l’Associació Atlètica Xafatolls han estrenat aquest matí la pista d’atletisme de Mollerussa, després que l’empresa adjudicatària hagi finalitzat les obres aquest estiu. Els nens i nenes participants han pogut treballar al llarg del matí des del salt de llargada a l’espai reservat per aquesta disciplina a diferents exercicis de velocitat, marxa o relleus en els sis carrils de què consta la nova instal·lació.

Cal recordar que l’Ajuntament va adjudicar les obres a finals del mes de gener d’enguany a l’empresa Romero Polo, SAU, per un import de 444.307 euros, dels quals 300.000 es financen amb un ajut de la Diputació de Lleida. En aquesta primera fase els treballs han consistit en els moviments de terra, el drenatge, la instal·lació de la tanca perimetral i la compactació de la pista, que s’ha realitzat amb tartan. Així mateix, l’empresa adjudicatària ha dut a terme un seguit de millores en el projecte executiu entre les que destaca la substitució de la vorada interior de la pista contemplada al projecte pel subministrament i col·locació del canal de formigó perimetral a tot l’àmbit de la pista. També ha inclòs les escomeses d’aquest canal i la connexió a l’arqueta de pas corresponent i ha adequat els terrenys de l’interior de la pista, executant també les zones de salts de llargada i triple salt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.