OBERTES LES INSCRIPCIONS PER A LA CURSA 11 DE SETEMBRE

0
2670

“Aquesta cursa de 10 km confia en doblar la participació”

L’organització de la CURSA POPULAR 11 DE SETEMBRE de Mataró, ha obert les inscripcions per a la propera edició, la 22a, que es durà a terme el diumenge, 11 de setembre de 2016, amb el repte d’aconseguir doblar la participació de l’edició anterior.

La prova, organitzada pel Centre Atlètic Laietània de Mataró, comptarà amb la Direcció Tècnica de Gesport, empresa maresmenca especialitzada en esdeveniments esportius. La cursa, de 10 kms, repetirà format i recorregut de la passada edició, amb sortida i arribada a la zona del TecnoCampus, col·laborador de la prova junt a l’Ajuntament de Mataró que també ajudarà a que la cursa sigui un èxit.

L’organització ha estrenat, també, una pàgina web (www.gesport.cat/cursamataro) en la que s’hi poden realitzar, ja, les inscripcions oficials i on ha anirà publicant tota la informació necessària pels participants. Els drets d’inscripció són de 12 euros pels que tenen el propi xip groc i de 14 euros pels qui necessiten un xip de lloguer que els hi proporcionarà la pròpia organització.

La prova comptarà amb varis premis, a consultar en el reglament públic al propi web. I com a obsequi, tots els esportistes participants rebran una samarreta de la prova i la tradicional bossa del corredor, a part de l’avituallament final amb aigua, beguda isotònica i fruita.

L’onze de setembre t’esperem al TecnoCampus!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.