EL CLUB ATLÈTIC MONTBLANC ORGANITA “LA CRONOPINACLES”

0
2175
El Club Atlètic Montblanc organtiza un nou repte de cara a les Festes de la Serra 2016: la cursa CRONOPINACLES que tindrà lloc el diumenge 4 de setembre a les 9 del vespre amb la col·laboració de la Comissió de Festes de la Serra,

La cursa serà en format tipus crono amb sortida cada 45 segons per corredor i el recorregut de la cursa serà amb sortida a la Plaça de Sant Miquel, quatre Cantons, carrer Pere Berenguer de Vilafranca, plaça Major, carrer Hortalans, pujada i baixada al campanar de Santa Maria, carrer Hortalans, carrer Josa, carrer Major i finalitzant a la plaça Sant Miquel. Una distància d’uns 700 metres aproximadament.

El que es vol en aquesta cursa és animar a tothom a fer una cursa assequible per la distància però que té l’atractiu de pujar i baixar el campanar de santa Maria i entrar dins la mateixa Església. Un recorregut pel casc antic i amb unes vistes impressionats des de dalt del Campanar de Santa Maria i que ja no es repetirà mai més

Les inscripcions començaran es tancaran el dia 31 d’agost amb un màxim de 100 participants

tota la informació, inscripcions i video de la prova es poden trobar a www.atleticmontblanc.cat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.