MARESME 5K – CALELLA. Cursa Solidària amb la Fundació Miquel Valls

0
2009
El pròxim dissabte, 27 d’agost a les 20 h, en el Passeig de Manuel Puigvert de Calella, es donarà el tret de sortida d’una nova edició de la cursa solidària amb la Fundació Miquel Valls, Maresme 5k.
Aquest projecte solidari, organitzat per Gesport i l’Ajuntament de Calella, és una cursa, oberta a tothom, amb una distància de només 5 km, assequible a tots els públics i en un entorn incomparable, just al costat del mar. L’acte s’emmarca dins els esdeveniments de Calella Vila Europea de l’ Esport 2016.
El preu d’inscripció és de 10 euros per cursa, destinant-ne 1 euro de cada participant a la FUNDACIÓ MIQUEL VALLS (ELA). Les inscripcions es poden realitzar a través del web ww.gesport.cat, fins al divendres 26 d’agost a les 21h . Els dorsals es podran recollir el mateix dia de la prova de 18.30h a 19.45h.
Hi haurà trofeu als 3 primers de la general masculina i femenina, així com al/la guanyador/a local. Tots els participants tindran la bossa del corredor amb una cinta tècnica d’Sport HG i diversos regals.
Avituallament al finalitzar la cursa amb aigua i beguda isotònica. També hi haurà servei de guarda-roba, a part de WC públics i serveis d’assistència mèdica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.