Inscripcions Obertes 5a Sansi Bellaterra 11/09/2016

0
2219

El Club Atletisme La Sansi i l’ EMD de Bellaterra organitzaran l’11 de setembre de 2016 a les 10h, la 5ª edició de La Sansi de Bellaterra, la cursa de la diada més participativa a Catalunya dels 4 últims anys, amb una única cursa de 5km per totes les edats, amb sortida i arribada davant de l’estació de Ferrocarrils catalans de Bellaterra. Cursa puntuable per la lliga Championchip.

Horaris La Sansi de Bellaterra “Cursa de la Diada” 10:00h Cursa 5km
10:45h Premiació Absoluta i 3 primers/es de cada categoría
11:00h Sorteig

INSCRIPCIONS: Fins el 8 de setembre o fins exhaurir els 1.000 dorsals

El 01/09/16 pujaran les inscripcions 1€ 

Descompte especial per a grups o clubs (mínim 8 inscrits), enviant correu electrònic

Tren Gratuït informació a la web

Samarreta tècnica amb la senyera catalana                    A tots els participants de la cursa que escollin la opció se’ls lliurarà una samarreta tècnica i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Aneto, Quely, Aquarius, OXD, entre d’altres.

Hi haurà els següents serveis gratuïts: servei mèdic, massatgistes, dorsal amb nom, 3 calaixos de sortida segons la marca, pàrking gratuït, guarda-roba, WC,  llebres Corredors.cat a ritmes de 17’30, 20’, 25’, 30’ i 35’ minuts, més de 2.000 fotografies gratuïtes i vídeos, gran sorteig i més sorpreses. Avituallament al finalitzar la cursa amb Aquarius o aigua.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.