Leiva i Viñas s’imposen en la Cursa de Festa Major de Terrasa

0
1934

Conrad Conesa i Carla Urban aconsegueixen la victòria en la categoria infantil.

Terrassa celebra una nova edició de la seva cursa de festa major, la 37a., Gran Premi BBVA. Organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. De la mateixa forma que en edicions anteriors, la cursa ha mantingut l  a seva important participació superant la xifra dels 1.500 participants.

Terrassa ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major amb nombrosos actes organitzats. Entre els quals destaca la ja tradicional cursa de Festa Major, que ha celebrat la seva 37a edició, i que ha mantingut la seva alta participació, més de 1.500 corredors/res van formar part de les dues curses organitzades.

         Jaume Leiva - guanyador festa major 2016Enka Viñas - guanyadora 2016

                 Jaume Leiva                                      Enka Viñas

La tarda atlètica es va iniciar a les 20 hores amb la cursa  infantil. Més de 300 joves atletes, 234 participants oficialment, més els inscrits fora del termini reglamentari i els participants de darrer moment, van recórrer la distància de 1.500 metres per l’habitual traçat, la Rambla d’Ègara. Victòria clara per Conrad Conesa en categoria infantil masculina que va marcar un crono de 2:39, rebaixant d’aquesta forma el temps de la darrera edició que va estar de 2:45, dominant la cursa des del seu inici. El segon i tercer classificat en aquesta categoria es van disputar l’ordre del pòdium per centèsimes. Amb un temps de 2:48 la segona posició va ser per Adrian Lozano i la tercera per Carles Sánchez. En fèmines, Carla Urban va repetir pòdium, per segon any consecutiu, creuant línia de meta amb un temps 2:42,  9 segons menys que l’any passat que va fer un temps de  2:51. La cursa, en categoria femenina, va estar molt disputada entre les dues primeres classificades, Clàudia Alarcon, una habitual, va creuar meta només a un segon de distància de la seva rival obtenint la segona posició amb un crono de 2:43. Va completar el pòdium en categoria infantil femenina

FOTOS: Jordi Canyameres

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.