Detenen a Sabadell l’entrenador d’atletisme Jama Aden en una operació contra substàncies dopants

0
1318

Font CCMA

Els Mossos d’Esquadra estan fent aquest dilluns una operació contra el tràfic de substàncies dopants, un dispositiu centrat a l’hotel Arrahona, a Sabadell. Durant aquesta operació policial s’ha detingut el prestigiós entrenador d’atletisme Jama Aden i un fisioterapeuta. Aden, establert a Catalunya. tutela un grup d’atletes d’elit entre els quals hi ha l’actual campiona del món dels 1.500 metres, l’etíop Genzebe Dibaba.

Metges de la Federació Internacional d’Atletisme estan fent controls a una vintena d’esportistes que s’allotgen en aquest establiment de Sabadell per saber si han consumit alguna substància dopant. Jama Aden entrena els seus atletes a la ciutat des del 2013 quan l’ajuntament va donar a l’esportista llum verda perquè establís a la capital vallesana la seva seu d’estiueig.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.