Detenen a Sabadell l’entrenador d’atletisme Jama Aden en una operació contra substàncies dopants

0
1585

Font CCMA

Els Mossos d’Esquadra estan fent aquest dilluns una operació contra el tràfic de substàncies dopants, un dispositiu centrat a l’hotel Arrahona, a Sabadell. Durant aquesta operació policial s’ha detingut el prestigiós entrenador d’atletisme Jama Aden i un fisioterapeuta. Aden, establert a Catalunya. tutela un grup d’atletes d’elit entre els quals hi ha l’actual campiona del món dels 1.500 metres, l’etíop Genzebe Dibaba.

Metges de la Federació Internacional d’Atletisme estan fent controls a una vintena d’esportistes que s’allotgen en aquest establiment de Sabadell per saber si han consumit alguna substància dopant. Jama Aden entrena els seus atletes a la ciutat des del 2013 quan l’ajuntament va donar a l’esportista llum verda perquè establís a la capital vallesana la seva seu d’estiueig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.