Resultats 4a Cursa Popular del Masnou amb 900 inscrits

0
1798

Edgars Sumskis de Letònia i Anna Riera, s’han proclamat guanyadors de la 4a edició de la cursa popular del Masnou de 5km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament i Club Nàutic del Masnou amb 900 inscrits .

Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, que ha gaudit d’una gran matinal, ha donat la sortida on esportistes de totes les edats participaven en una cursa única de 5km el millor ha finalitzat amb 15 minuts i altres amb 55, es l’essència d’aquesta cursa, qualsevol nivell es possible per participar.

Jordi Matas, regidor d’esports del Masnou, i Josep Manel Gurrera Gerent del club Nàutic, han entregat els premis als 3 millors en homes i dones.

Les fotografies de la cursa!

Classificació Masculina 5km

Edgars Sumskis (Club La Sansi) 15`45
David Campo (Lluïsos de Mataró)
Rubén Castro (Club La Sansi)

Classificació Femenina 5km

Anna Riera 21’47

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.