25a DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

0
1879

Raquel González i Adel Mechaal, Millors Atletes de l’Any 2015

FCA – Avui dijous 9 de juny, la Federació Catalana d’Atletisme organitza la Diada de l’Atletisme Català. La celebració, que aquest any arriba a la vint-i-cinquena edició, es realitzarà a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les 19,00 hores.

La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2015, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2015 i a la pista coberta 2016. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2015 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. També que es farà el lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure i en pista coberta de les diverses categories.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2015 han estat per a la Raquel González i l’Adel Mechaal, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut, com la Cristina Lara, que va aconseguir el títol estatal absolut i rebrà el premi a la millor promesa, o la Maria Vicente il’Aleix Porras que han millorat en nombroses ocasions diferents rècords catalans i estatals.
A l’apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, així com la distinció de Jutges Honoraris de 2015. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a Carles Ibars per la seva dedicació i trajectòria, i la distinció de Jutge de l’Any a Mercè Muñoz.
La Federació també retrà un públic agraïment a l’entitat L’Aliança – Divina Pastora, pel seu suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.

adelmechaaleur

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.