Rècord d’arribats a la 17a. CX Cursa Delta Prat, amb 886 atletes a línia de meta

0
2400
Podi

Josep Arnal i Míriam Carbonell guanyen en categories absolutes

El corredor Josep Arnal, del JAB – Joves Atletes de Berga-, amb un crono de 32:02 minuts, i la viladecanenca Míriam Carbonell, que amb un temps de 39:41 revalidava un títol que va aconseguir a l’anterior convocatòria, han estat els guanyadors de la 17a edició de la CX Cursa Delta Prat , disputada aquest matí sobre un circuit urbà i amb arribada a les pistes d’atletisme Moisés Llopart .

La 17a edició de la CX Cursa Delta Prat, organitzada pel Periòdic Delta i el Pratenc Associació d’Atletisme del Prat de Llobregat, ha aconseguit enguany rècord d’arribats, amb 886 corredors que han creuat la línia de meta. Unes 1.100 persones han pres la sortida d’aquesta carrera que discorre per l’Avda. Verge de Montserrat, una de les principals artèries de la ciutat, en un doble circuit de 5km totalment pla. El recorregut està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme.

La calor que feia ja a les 9 del matí i un fort vent lateral han estat els enemics a batre per tots els atletes i han impedit molts corredors aconseguir millors cronos, tal i com ha declarat ja a la línia de meta el guanyador de la cursa, Josep Arnal, que arribava a la cita amb marques inferiors al rècord de la prova. El corredor de Berga entrena habitualment al Prat. La guanyadora de la prova femenina, Míriam Carbonell, ha començat la carrera “amb molts nervis, per la responsabilitat d’intentar tornar a guanyar”. A la cursa també ha pres part el corredor olímpic Carles Castillejo, immers ja en la preparació dels Jocs Olímpics de Río de Janeiro, on participarà a la prova de la marató.

Per clubs, el guanyador ha estat el Pratenc Associació d’Atletisme, tot i que els amfitrions han cedit la seva posició al Castillejo-Cáceres Running Club. En categoria femenina s’han imposat les atletes del Club Mediterrani. Els millors atletes locals han estat els pratencs Víctor Álvarez de la Cruz i Sonia Giménez. Els premis han estat lliurats per Patrícia Galdames, presidenta del Pratenc Associació d’Atletisme; Josep Ma. Canalias, director de Delta; Marta Pérez Pueyo, directora del Centre de Banca Comercial del Prat i Cornellà de Catalunya Caixa i Débora García Barrios, regidora de Salut i Consum de l’Ajuntament del Prat. Seguidament s’han disputat les respectives curses infantils amb un gran ambient familiar y esportiu

Classificacions:

10 km. masculí

1.Josep Arnal Ahullo                       0:32:02
2.Ricard Pastó Llobera                    0:32:15
3.Juan Manuel Álvarez Ramos         0:32:26

10km. femení

1.Miriam Carbonell Vita                  0:39:41
2.Laura Vilchez Sequera                0:40:24
3.Jessica Bonet Bonet                   0:41:15

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.