OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA 24a PUJADA A L’ERMITA DE SANT JOAN DEL 24 DE JUNY A MONTBLANC

0
1655

Ja estan obertes les inscripcions per la 24a Pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc del proper 24 de juny.  A més el mateix dia farem la 17a Caminada. La pujada i la caminada a l’ermita de Sant Joan és una cursa que passa pels bonics paratges de Montblanc i Poblet i es fa per ajudar  en la restauració de l’ermita de Sant Joan de Montblanc. No faltarà l’esmorzar dels ermitans i la samarreta commemorativa  i els mitjons esportius de la pujada.  No te la perdis! i gaudeix de la festa a l’ermita de Sant Joan. Pots trobar tota la informació a Club Atlètic Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.