LA 1I2I3 MULLA’T I CORRE PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE REUNEIX A GAIREBÉ 3.000 PARTICIPANTS AMB INDURAIN, GENÉ, ANTÓN I CASTILLEJO

0
1746
El Circuit de Barcelona-Catalunya ha celebrat aquest matí la XVI edició de la 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple amb gran èxit de participació i la visita d’entre 8.000 i 10.000 persones
La recaptació de les inscripcions servirà per impulsar els diferents programes de suport contra aquesta malaltia que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple, organitzadora de la cursa juntament amb l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i el patrocini de Banco Santander

Uns 3.000 corredors, ciclistes i patinadors han participat aquest matí a la 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple celebrada en el Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló. La gran cita solidària per la lluita contra aquesta malaltia ha tornat a reunir a milers d’aficionats a l’esport per una bona causa amb la participació aquest any d’il·lustres esportistes com Miguel Indurain, Marc Gené, Abel Antón i Carles Castillejo.

Indurian ha tornat a pujar-se sobre la seva bici en la prova dels 20 quilòmetres bicicleta davant l’entusiasme dels quals també l’han acompanyat en aquesta prova per veure el cinc vegades campió del Tour de França de nou en acció. Gené, pilot de proves de F1, ho ha fet en la prova de running de 5 quilòmetres al costat dels seus fills i ha fet les delícies dels amants del motor també en el Pit Stop de l’equip Santander Ferrari instal·lat a la zona lúdica.

La jornada s’ha iniciat amb la disputa dels 10 quilòmetres amb el campió del món de marató, Abel Antón, com a gran protagonista, al costat del també atleta olímpic Carles Castillejo. A continuació ha tingut lloc la carrera dels 5 quilòmetres, la Milla per a adults i infantil, després de les quals ha arribat el torn a la prova que ha estat la gran novetat d’aquest any amb la formació d’un gran escamot en la disputa dels 20 quilòmetres bicicleta, a les dotze del migdia. Les carreres de patins han posat el colofó a la XVI edició de la 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple amb un nou èxit de participació.

Miguel Indurian ha explicat que encara que ja havia tingut l’oportunitat de córrer en alguns circuits al llarg de la seva carrera esportiva, “mai ho havia fet aquí. Era la meva primera vegada i encara que no ho sembli hi havia bones pujades. Sempre és bonic recobrar el gusanet de la competició i més quan es fa per una causa solidària com aquesta”.

b8fdd075-1d82-4d35-ab63-a2d9c13a834aMarc Gené, habituat a córrer en circuits després dels Grans Premis de F1, ha gaudit d’una vetllada al costat dels seus fills i “he sortit a donar-ho tot. Al principi he ajudat a córrer a un participant en cadira de rodes però després m’he ‘escapat’ perquè venia a fer marca i ho he donat tot. Valia la pena estar aquí per ajudar a combatre l’esclerosi múltiple”

30c124ff-8f24-4d8a-9105-18d880c90748Per a Abel Antón, “ha estat una experiència molt bonica, amb molta gent reunida per l’esclerosi múltiple i jo m’ho he passat molt bé corrent. Ha estat la primera vegada per a mi en un circuit i ha estat una mica dur. No és el mateix córrer amb un Fórmula 1 donant-li a l’accelerador que fer-ho caminat però ha valgut la pena”.

La gran oferta de la zona lúdica ha despertat l’interès de famílies senceres per gaudir d’aquest matí de diumenge en el Circuit, amb diferents activitats totalment gratuïtes. Classes d’spinning, ioga, massatges, activitats infantils, circuit de bicis elèctriques i karts, ascensions amb globus aerostàtic, food trucks i tallers de bicicletes han contribuït a fer d’aquesta cita una cita inolvidable amb la visita d’entre 8.000 i 10.000 persones.

La 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, que organitza l’Associació Mitja Marató de Terrassa i la Fundació Esclerosi Múltiple, ha comptat aquest any amb el principal patrocini de Banco Santander. La recaptació de les inscripcions servirà ara per impulsar els diferents programes de suport que la Fundació Esclerosi Múltiple duu a terme per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia. La carrera s’emmarca dins dels diferents actes programats aquest mes de maig, coincidint amb el Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple que se celebra el proper dia 25.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.