Campionat de Catalunya de Proves Combinades a Barberà del Vallès

0
3269
Campionat de catalunya de Combinades

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories absolut, promesa, júnior i juvenil, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció aleví, infantil i cadet. Les competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l’Estadi Municipal Can Llobet de Barberà del Vallès. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquests autonòmics.
Els campions absoluts de l’edició anterior són Jesús Castillo (Cornellà At) i Tamara del Rio (AAC) que van aconseguir el títol la temporada passada a Barcelona i que intentaran revalidar el títol, ja que estan inscrits en aquesta edició.

Totes les Fotos de les dues jornades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.