El triatló de Sitges es reconverteix amb un duatló de carretera

0
1836

Unes condicions molt adverses de l’estat del mar degut a la forta i intensa llevantada va obligar per motius de seguretat a anular els 750 metres de natació a mar obert i reconverteix el triatló de Sitges en un duatló de carretera de distància sprint : una primera cursa a peu de 5.000 metres , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat completament tallat al trànsit i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.

Dins de la vessant competitiva a la categoria masculina molta emoció amb un final elèctric  que va portar la victòria absoluta pel duatleta Albert Parreño ( CD Fasttriatlon-Club Natació Montjuïc) amb un temps de  54 minuts 19 segons , una minsa avantatge de 3 segons per davant del segon classificat , Joan Ruvireta ( CN Vic-etb) pujant fins el tercer graó del podi el primer sub-23, Marc Cunyat( Prat Triatló 1994).Per equips : 1º CN Vic.etb ( Ruvireta-Baldellou-Trapé ) 2º Prat Triatló 1994 ( Cunyat-Llaveria-Baldantoni) 3º CD Fasttriatlon-Club Natació Montjuïc ( Parreño-Díaz-Galán).

A la categoria femenina victòria clara per la Sabadellenca Laura Gómez ( Club Natació Sabadell )que encara pertany a la categoria sub-23 amb un crono de 1 hora 3 minuts 24 segons , un marge de 2 minuts i 19 segons per davant de la segona classificada absoluta i primera junior Txell Jarque ( Absolut Sport ) ; tercera absoluta i primera cadet per la Canaria Andrea López ( Triactiv Lanzarote) .Per equips 1ª Club Natació Sabadell ( Gómez-Romance-Playà ) 2ª les amfitriones del Club Natació Sitges ( Lafforest-Marzo-Martínez) 3ª TG Triatló Sitges ( Lamela-Minguet-Pérez).

Foto: Àngel Viñeta

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.