1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple

0
1594

Els quatre esportistes han presentat avui la carrera solidària en la lluita contra aquesta malaltia que organitza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i la Fundació Esclerosi Múltiple.

La 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple (1l2l3 Corre y Pedalea por la Esclerosis Múltiple) compte aquest any amb el patrocini de Banc Santander

Miguel Indurain, Marc Gené, Abel Antón i Martín Fiz han apadrinat avui la cursa solidària 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple (1l2l3 Corre y Pedalea por la Esclerosis Múltiple), que se celebrarà el proper 22 de maig en el Circuit de Barcelona-Catalunya. La 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple, que organitza l’Associació Mitja Marató de Terrassa i la Fundació per l’Esclerosi Múltiple, i que compta aquest any amb el principal suport de Banc Santander i el apadrinament dels seus ambaixadors esportius.

“Com a esportista i sobretot com a persona estic molt orgullós de poder participar en aquesta iniciativa i com a ambaixador del Banc Santander també em sento enormement orgullós que se sumi a ella”, ha dit Miguel Indurain. El cinc vegades guanyador del Tour ha bromejat que “ja era hora que se’n recordessin de les bicicletes. És un impuls al ciclisme i espero que el dia 22 formem un bon escamot per l’Esclerosi Múltiple”.

Una de les novetats d’aquest any és, precisament, la disputa per primera vegada de carreres de ciclisme, a més de les atlètiques i també de patins habituals. A les 9.30 del matí es donarà inici a la primera de les carreres programades (10.000 m, 5.000 m i milla per a adults i nens, 20 km bicicleta, 1 km bicicleta per a pares i fills, 2 voltes sobre patins i milla infantil patins) i la festa finalitzarà a les 14:30 hores. La zona lúdica quedarà instal·lada en el pit lane on podran realitzar-se de forma totalment gratuïta una classe magistral de spinning, classes de ioga, zumba, massatges i tallers infantils, a més de poder fer la posada a punt de la bicicleta o personalitzar el casc. S’habilitarà també una zona de food trucks solidaris.

Per a Marc Gené, l’ocasió es presenta com a única. “Aquest cap de setmana Alonso, Vettel i Hamilton faran el que la gent de la carrera farà corrent. Podran veure encara les traçades dels formula 1 i jo també estaré allí corrent els 5 quilòmetres amb la meva família perquè serà un dia molt familiar”. El pilot de proves de la F1 ha anunciat que l’equip Ferrari Santander instal·larà un pit stop on es podrà provar la destresa en el canvi de pneumàtics. “Si ho fan en 2.5 segons igual els acabem fitxant”, ha bromejat.

El campió del món Abel Antón, que també correrà en el seu cas la carrera dels 10 quilòmetres, ha reiterat que “el meu objectiu és convidar a la gent al fet que vingui a córrer també la carrera perquè aquesta és una bona causa”. Per la seva banda, el també maratonià i campió del món Martín Fiz, immers en el seu repte de guanyar les sis maratons del món per a majors de 50 anys, ha assegurat que “després d’haver corregut tres maratons en quatre mesos el dur no és recuperar-se de l’esforç ni el cruiximent. El més dur és combatre aquesta malaltia i aquesta ha de ser la nostra pròpia meta perquè hi ha llum al final del túnel. Així que us animo a participar”.

L’acte, presidit pel gerent de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, Vicenç Martínez, la directora de la Fundació Esclerosi Múltiple, Rosa Masriera, el sotsdirector del Cemcat, Dr. Jaume Sastre-Garriga, el president de l’Associació Mitja Marató de Terrassa, David Otero, i el director de Màrqueting de Banc Santander Espanya, Felipe Martín, ha posat de manifest la missió d’aquesta iniciativa solidària que persegueix sensibilitzar a la població sobre l’Esclerosi Múltiple i les persones que conviuen amb aquesta malaltia. “Aquesta és una malaltia que afecta a la gent jove i és la primera causa de discapacitat neurològica només per darrere dels accidents de trànsit. És una malaltia crònica que t’acompanya tota la vida i que cal córrer ràpid per combatre-la”, ha explicat el doctor Sastre-Garriga. “Nosaltres volem ajudar a les persones i a les empreses a prosperar i el nostre objectiu és fer-ho amb iniciatives solidàries com aquesta”, ha subratllat Felipe Martin com a eix central del patrocini de Banc Santander. Per la seva banda, David Otero ha subratllat que es un luxe organitzar una competició que compte amb campions com ambaixadors.

Les inscripcions per la 1l2l3 Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple
DADES BÀSIQUES 
Quan: 22 de maig de 2016
Hora: 9:30 hores
LLoc: Circuit de Montmeló
Límit d’inscripció:  Fins el 18/05/2016 a les 19:00
 .
PROGRAMA ESPORTIU
9:30 h 10 km Atletisme
10.45 h 5 km Atletisme
11.30 h Milla Adults
11.45 h Milla Infantil
12.00 h 20 km Bicicleta
13.00 h 1 km Bicicleta Pares i fills
13.30 h 2 Voltes patins
14.00 h 1 Milla Patins
14.30 h Fi de les proves

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.