El Prat de Llobregat va tornar a acollir un nou Campionat Nacional de Catalunya per equips de triatló

0
1343

El Prat Triatló 1994 masculí i el Centre Natació Mataró femení, nous Campions de Catalunya per equips de Triatló

El Prat de Llobregat va tornar a acollir un nou Campionat Nacional de Catalunya per equips de triatló , així com la tercera jornada de la Lliga Nacional aquest espectacular format té una reglamentació especifica que afavoreix la seva singularitat i garanteix l’emoció , els equips masculins son màxim de 6 components i tenen que fer tota la distancia de la triatló junts un mínim de 4 triatletes i a la categoria femenina els equips son màxim de 5 components i tenen que competir juntes un minin de 3 triatletes.La cursa és va desenvolupar sota la distància sprint : 750 metres de natació mar obert , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat totalment tallat al trànsit i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres.

Dins de la vessant competitiva a la categoria dels equips masculins : victòria pels amfitrions de Prat Triatló 1994 amb un temps de 1 hora justa , seguits a 11 segons del Club Natació Vic-etb acompanyats del CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc (3º) el Centre Natació Mataró (4º) i el Club Natació Tarraco ( 5º)

A la categoria dels equips femenins es va endur el triomf les triatletes del Centre Natació Mataró amb un crono de 1 hora 12 minuts 39 segons , una avantatge 23 segons per davant de les segones classificades CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc , pujant fins el tercer graó del podi el Club Natació Catalunya , amb les meritòries posicions del Club Natació Sabadell ( 4ª ) i les amfitriones del Prat Triatló 1994 (5ª).

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.