El Prat de Llobregat va tornar a acollir un nou Campionat Nacional de Catalunya per equips de triatló

0
1527

El Prat Triatló 1994 masculí i el Centre Natació Mataró femení, nous Campions de Catalunya per equips de Triatló

El Prat de Llobregat va tornar a acollir un nou Campionat Nacional de Catalunya per equips de triatló , així com la tercera jornada de la Lliga Nacional aquest espectacular format té una reglamentació especifica que afavoreix la seva singularitat i garanteix l’emoció , els equips masculins son màxim de 6 components i tenen que fer tota la distancia de la triatló junts un mínim de 4 triatletes i a la categoria femenina els equips son màxim de 5 components i tenen que competir juntes un minin de 3 triatletes.La cursa és va desenvolupar sota la distància sprint : 750 metres de natació mar obert , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera en un traçat totalment tallat al trànsit i per acabar una cursa a peu de 5 quilòmetres.

Dins de la vessant competitiva a la categoria dels equips masculins : victòria pels amfitrions de Prat Triatló 1994 amb un temps de 1 hora justa , seguits a 11 segons del Club Natació Vic-etb acompanyats del CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc (3º) el Centre Natació Mataró (4º) i el Club Natació Tarraco ( 5º)

A la categoria dels equips femenins es va endur el triomf les triatletes del Centre Natació Mataró amb un crono de 1 hora 12 minuts 39 segons , una avantatge 23 segons per davant de les segones classificades CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc , pujant fins el tercer graó del podi el Club Natació Catalunya , amb les meritòries posicions del Club Natació Sabadell ( 4ª ) i les amfitriones del Prat Triatló 1994 (5ª).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.