XAVI GARCIA INSA I MARTA BALLESTÉ GUANYEN LA 22A CURSA DE FONS A L’ERMITA DE SANT JOSEP DE MONTBLANC.

0
1673

Les curses de Sant Josep de l’1 de maig han tornat a comptar amb molta particiació. Tot i la coincidència de moltes curses al voltant de Montblanc que afecta a la participació, finalment uns 400 corredors han participat en les dues curses organitzades pel Club Atlètic Montblanc: la de fons i la popular.

En la 39a edició de la cursa popular hi han participat unes 160 persones, la majoria nens i nenes que corrien en aquesta cursa no competitiva. A l’arribada tots els participants van gaudir d’un bon esmorzar per reposar les forces.

Pel que fa a la 22a Cursa de fons, la participació ha estat de 240 corredors, una participació molt alta tenint en compte l’alt nombre de curses. Aquesta bona participació  en una época de tantes curses consolida la cursa a l’ermita de Sant Josep, com una de les clàssiques de l’1 de maig.

A les 10 del matí es donava la sortida a la cursa de fons. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava a la 22a edició i repetia el recorregut estrenat el 2014. És un recorregut exigent que es desenvolupa per asfalt i camins però a la vegada molt bonic ja que es passa pel voltant de la muralla de Montblanc i per camins que permeten veure el paisatge de la vila.A més aquest any coincidia amb el carrers engalanats en motiu de la setmana medieval.

Xavi Garcia Insa del FACVAC, guanyador de les darreres edicions, ha repetit com a primer classificat de la cursa de fons amb un temps de 35:05. seguit per Gerard Combalia del Club Atlètic Mmontblanc amb un temps de 35:25, i Javi Mora Aranda amb un temps de 36:54.

Marta Ballesté del Joventut Altètica d’Arbeca, amb un temps de 45:17, ha estat la primera en arribar en la categoria femenina, seguida de Marta Secall  del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 46:41 i de Inma Benito del Govegan amb un temps de 47:05.

Pel que fa als corredors del Club Atlètic Montblanc, David Ortin ha estat el

primer corredor classificat del CAM i Laura Perez la primera corredora del CAM.

En els propers dies es farà la donació de la col·laboració del les curses a l’ermita de Sant Josep per la lluita contra la diabetis infantil

Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els participants, dels voluntaris, patrocinadors, entitats, policia local i protecció civil que en fet possible un any més la clàssica de l’1 de maig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.