La nova gamma Kalenji Kiprun SD, LD

0
2737

Busques unes vambes amb una bona amortiguació? Llavors tens que probar la nova gama de vambes Kalenji Kiprun.

Però en aquest 2016 la gamma Kiprun , no només porta novetats respecte a l’estabilitat de la sabatilla, sinó que també ens ofereixen la innovació en una nova sola EVA. I és que la marca , es marca dues prioritats en les seves sabatilles com són l’amortiguació i la durabilitat,  amb la nova sola, el resultat final és aquest:

-Una sabatilla molt més esmorteïda , amb un  +34% més

-Una sabatilla més dinàmica, amb un +25% més.

-Una durabilitat de 1000 quilòmetres.

-Millor resposta de la sabatilla a les temperatures extremes, des dels -10 graus fins als +40.

A part, el K – Ring, ofereix una amortiguació específica de Kalenji a la zona del taló també ve amb el nou component d’EVA per a més protecció .

Amb el nou sistema KOnly, millorarà l’estabilitat en la trepitjada. El K(Kalenji) Only(una adaptació per a totes les petjades), és el nou concepte de trepitjada de Kalenji, i amb aquest concepte volem donar significat del lema “Hi ha milers de formes de córrer, però una de calçar-te ” , ja que independentment de la forma en què trepitgem, la sabatilla s’ha d’adaptar a nosaltres.

El K-Only consisteix en una placa de Pebax a la zona del mig peu i una zona de doble densitat d’EVA a la zona del primer metatars , que farà que la sabatilla s’adapti a la nostra manera de trepitjar.

  • La Kiprun SD per corredors que busquen amortiguació, dinamisme i lleugeresa.  KIPRUN SD M 16 ORANGE BLACK[8351466]TCI_PSHOT_001KIPRUN SD 16 W BLUE[8351470]TCI_PSHOT_001
  • La Kiprun LD per corredors que busquen amortiguació, estabilitat i confort. KIPRUN LD 16 W BLACK PINK[8351473]TCI_PSHOT_001KIPRUN LD 16 M YELLOW[8351791]TCI_PSHOT_001

 

Vídeo!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.