Intens cap de setmana pels triatletes Catalans

0
2312

El passat diumenge els amant de l’especialitat del triatló van gaudir de la possibilitat de escollir entre participat al primer Campionat de Catalunya de la temporada , el de mitja distància al triatló de Terres de l’Ebre superant els 3000 metres de natació a mar obert , tot seguit 90 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar una cursa a peu de 20 quilòmetres o bé escollir per la segona jornada de la Lliga Nacional de Catalunya de l’especialitat al triatló sprint de Blanes ( 750 metres de natació a mar obert , seguit de 20 quilòmetres de circuit urbà i 5 quilòmetres de cursa a peu ).

Dins dels resultats esportius a Terres de l’Ebre a la categoria masculina victòria pel Manresà , Xavier Torrades ( Club Natació Reus Ploms) acompanyat al podi per Jordi Matos ( CE Rayoteam) segon i Albert Reig ( Club Triatló Prosan ) tercer . Per equips : 1º Club Natació Reus-ploms ( Torrades-Bermejo-Mayoral) 2º CN Vic-etb ( Quer-Brunet-Bellapart) 3º Centre Natació Mataró ( Cano-Abad-López).

En Fèmines triomf per Ivet Farriols ( Saltoki Trikideak ) juntament amb Ester Hernández ( Club Natació reus Ploms) segona i tercera absoluta i primera veterana Verónica Andrea Aveni ( CN Vic-etb).Per equips meritori doblet : 1ª Club Natació Reus Ploms) 2ª Club Natació Sabadell ( Vidal-Aparicio-Sole).

A Blanes : primera posició absoluta i primer sub-23   Liam LLoyd ( Tredz) ) segona posició absoluta per un altre sub-23 Fernando López Sagredo ( Cidade Lugo Fluvial) pujant fins el tercer graó del podi Albert Parreño ( CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc).Per equips 1º CD Fasttriatlón – Club Natació Montjuïc ( Parreño-Mola-Montraveta) 2º CN Tarraco ( Steninger-Pagès-Carrasco)3º Prat Triatló 1994 ( Garcès-García-Matas).

A la categoria femenina : primera absoluta Sara Loehr ( Associació Esportiva Rockets) seguida de la primera sub-23 Marta Sánchez ( CN Vic-etb ) amb Anna Flaquer ( CD Fasttriatlón –Club Natació Montjuïc ) tercera . Per equips 1ª CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc ( Flaquer-Velasco-Gracia) 2ª CN Vic-etb ( Sánchez-Peix-Salomini)3ª Club Natació Sabadell (Romance-Arista-Pladevall .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.