32a Milla Sagrada Família

0
1993

Carlos Alonso i Solange Pereira s’imposen al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La Milla celebra les sèries populars amb 2.297 atletes inscrits i èxit de la cursa de 8 quilòmetres Les 5 Milles amb 186 corredors

 Diumenge, 24 d’abril – L’atleta del Valdemoro Go Fit, Carlos Alonso, s’ha imposat  amb autoritat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona.

Carlos Alonso (4:15) s’ha imposat en un final ajustat en la sèrie masculina després de fer una gran esprint en els metres finals que li han permès imposar-se a Marc Alcalà (4:16) i Adel Mechaal (4:17) que han completat el podí en segona i tercera posició respectivament.

unnamed-2

Carlos Alonso s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “sabia que al final seria ajustat i que si jugava les meves cartes tindria opcions”. El guanyador d’aquest any també ha volgut destacar l’ambient festiu i la bona organització de la cursa. “M’agrada molt córrer aquí i espero que en el futur em continuïn convidant perquè la Milla Sagrada Família és fantàstica”.

Solange Pereira  ha demostrat un any més que és la reina de la cursa de Barcelona i ha aconseguit revalidar el títol per cinquè any consecutiu. L’atleta del club Club Athletic Track Bikila, amb un temps de 4:42 ha hagut d’esforçar-e molt en els últims metres i s’ha imposat en un final ajustat. En segona posició ha acabat Esther Gerrero (4:46). La també corredora de New Balance ha completat el circuit amb un temps de 4:46. La tercera classificada ha estat Laura Méndez (Playas Castellón) que ha donat la sorpresa d’aquest any amb una marca de 4:48.

unnamed-1

Classificacions

Classificacions populars

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.