Excel.lent definitiva del CAT a l’Campionat de Catalunya

0
2221

Quatre Relleus més a les finals del Camp. de Catalunya

Els veterans destaquin al campament. 10 quilòmetres d’Espanya

L’equip del Club d’Atletisme Tarragona va finalitzar a la SETENA Posició del grup C, és l’última del Campionat de Catalunya de clubs 2016 Disputada AQUEST diumenge un Mataró. L’Equip tarragoní va excel.lents quatllar Resultats; però és va ver perjudicat per cap Poder puntuar a vuit de els demostra disputades, majoritariament degut a les lesions. Tot i Aixi, a els tarragonins assoliren la SETENA Posició de la C final, amb 165 bats, igualat En un grup muda, a El Que s’imposava el CA Granollers amb 183,5 bats. Amb AQUEST resultat el CAT finalitza el Campionat en la posicions 23ena absoluta, idèntica Posició aconseguida la temporada anterior.
Un individu nivell, a els tarragonins van realitzar ONU seguit de grans Actuacions, com ho mostra els cinc victòries aconseguides, à mes de Segones conjunt posicions i zinc Terceres posicions.
Les victòries van Córrer una Càrrec de la Berta Sánchez, al perxa amb sal, amb 2,55 metres, de la Maria Àlvarez A Salt d’Alçada, amb 1,52 metres, de la Mireia López a els 100 metres tancs, amb 16.20 segons, de la Bàrbara Pintat a El llançament de disc, amb 35,44 metres, i Sans de Jan a els 110 metres Tancs, amb 15,37 segons.
Aconseguiren finalitzar en Segona Posició en su prova en Manuel Pizarro col amb sal Perxa, amb 3,40 metres, Adrià Serres al llançament de disc, amb 32,96 metres, en Mohamed Mamen ALS 400 metres llisos, amb 50,21 segons, Robert Romaní a l’Salt d’Alçada, amb 1,78 metres, l’ALS Nerea Llac 400 metres tancs, amb 01/13/98, la Blanca Tortajada al llançament de pes, amb 8,38 metres, il ‘dotar de Relleus FEMENI de 4×400 metres. Integrat per María Buscail, Nerea Lago, Mireia López i Daina Martínez, l’dotar del Relleu Llarg quatllava Una cursa sensacional, a La que Batia per més de zinc segons el Rècord del club, rebaixaven Que les aletes a uns excel.lents 04/18/11 .
Molt destacables también els Terceres posicions assolides per Maria Buscail A Salt de llargada, amb 4,59 metres, Als Daina Martínez 200 metres, amb 27,59 segons, Mireia Tortosa col llançament de javelina, amb 24,87 metres, Mar Vázquez a l’triples sal, amb 9,71 metres, i per Iván Benítez col sal de llargada, amb 6,11 metres.

El CAT col.loca quatre Relleus més a les finals del Camp. de Catalunya

AQUEST dissabte és va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus Aleví, Infantil i Cadet A Mataró. En aquesta, el les aletes d’un 4 equipament de Relleus de l’ECAT van aconseguir classificar-se per a la jornada final, va passar 1 Que No gens de l’era Fàcil, ha Que per Cada categoria és presentavenentre 50 i 70 equipament, i a els NOMES 16 encebadors, en el cas dels Relleus curts, i a els primers 8, a els Relleus Llargs, és Podien classificar.

A primera hora del matí, aconseguien El Pas a l’última a els equipament Aleví Femení integrat per Cristina Reyes, Laia Aldave, Natalia Sánchez i Martina Pomés, Què amb un temps de 35,2 Segons ÉS amb classificaven temps Millor el 4t, il ‘Aleví masculinitzats format per Gerard Ferrándiz, Hugo Saiz, Egoitz Pedrol i Pol Mascarell, amb 1 temps de 37,2 segons. El següent equipar a classificar-Es Va Ser l’integrat per infantils els Laurine Marimón, Liana de les Heras, Carla González i Laura Solé Yan, que amb una marca de 43,2 Segons a els col 4×80 permetia Marcar el temps 6è Millor. Jo, per últim, el Relleu 4×100 masculinitzats cadet, format per Pep Aldave, Mario Sánchez, Bernat Verdú i Lucas Fariña, passava A l’última amb 1 temps de 49,2 segons.

Per Tant, l’ECAT comptarà amb 6 equipa un representants La Jornada definitiva Que és un disputarà Tarragona el 14 de maig, ha Que un aquests quatre equipament calç sumar a els 2 equipament Benjamins Que El dissabte anterior van aconseguir también El Pas a la final.

En AQUESTA jornada, Tot i que nomès quatre van aconseguir classificar-se, l’ECAT VA Estar representada per 17 equipament més que van lluitar per un también Fer-ho. En categoria Aleví, al 4×60 hi part prenien Marc Rozas, Oriol Virgili, Isaac Guzmán i Víctor Penadés, i Berta Pelicano, Alanis de les Heras, Olivia Nolla i Berta Pomés; I en l’3×600, Pol Mascarell, Isaac Guzmán i Víctor Penadés, Lara Herrera, Aina Tomàs i Natalia Sánchez, Erika i Díez, Julia Suárez i Unaisa Guijarro. En infantil categoria, participaven Lucía Mayolas, Marina Burjalés, Elia Fuentes, Cristina Iniesta i Claudia Mir, Zero Pinyol, Zero Aixalà, Pol Aixalà i Roger Feijóo, i Óscar Bartolomé, Oriol Aldave, Daniel Valdés i David Bonnin, participaven en ambdòs Relleus, 4×80 i 4×200. Em paper Que fa ALS cadets, corrent Marta Carrión, Andrea Carrasco, Laura Urbà i Marina Pelicano, i Maria Fons, Mar Vázquez, Laura Mascarell i Inés Delgado, Relleus a els 4×100, i Bernat Verdú, Edgard Josep, Roc Feijoó i Aleix Llac , Gemma Parera, Andrea Carrasco, Ariadna Roig i Maria Falcó, i Maria Fons, Mar Vázquez, Laura Mascarell i Berta Pardines al 4×300.

Els veterans del CAT destaquin al campament. d’Espanya de 10 quilòmetres 1 Alcanyís

ÉS disputa AQUEST Diumenge a Alcanyís de el Campionat d’Espanya de ruta Sobre 10 kms, A l’qual 3 van ANAR Atletes veterans Representant al CAT.

Va Ser Un dia de Cerç Típic del Baix Aragó, fortes amb ràfagues, Què dificultin enormement EL dels RITME Atletes, uns vuitcents a la prova dels 10 km., Dels Quals 300 participaven a l’Campionat d’Espanya.

A la categoria M35, Miguel Godoy Ortiz aconseguia UNA excel·lents 13ena Posició, amb temps magnífic ONU finals de 34.23. Per su banda, a la categoria M45, Fernando Flores Muntanyes finalitzava a la posicions 21ena, amb ONU sensacional registri de 37.34, i José Fco. Posició García Navarrete arribava A La 29º, amb un Temps de 40.31.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.