4 Rècords d’Espanya i 8 Rècords de Catalunya a la Guinardera

0
1226

Aquest diumenge 17 d’abril, s’ha celebrat la tercera edició de la Diada de la Velocitat a les pistes de la ZEM La Guinardera.

Una extraordinària matinal atlètica la viscuda a Sant Cugat on s’ha aconseguit dos rècords d’Espanya absoluts, un rècord d’Espanya promesa i un altre estatal juvenil. També dos rècords de Catalunya absoluts, tres de la categoria juvenil i tres en la categoria aleví. Una cataracta de rècords que farà que aquesta tercera edició de la Diada de la Velocitat quedi gravada per a la història de l’atletisme.

Els rècords d’Espanya absoluts han estat a càrrec de l’Estela Garcia (VTiM) que ha marcat 17″55 als 150 m i el canari Samuel García (TCC) que ha superat el rècord de 500 metres amb una marca de 1’01″40.

A la categoria promesa, ha estat la Cristina Lara (FCB) qui ha millorat el rècord d’Espanya amb una marca de 17″81, i a la categoria juvenil l’Aleix Porras (FCB) que ha millorat el rècord d’Espanya de 150 m amb 16″24 i el de Catalunya de 300 metres amb 34″50.

Per la seva part, Pau Fradera (FCB) ha millorat el rècord de Catalunya absolut de 500 metres amb un registre de 1’02″52, i Carmen Sánchez (FCB) ha establert un nou registre autonòmic de 300 m amb 38″52.

A la categoria juvenil, dos atletes locals han millorat el rècord autonòmic de la categoria juvenil. La Carla Morral (CM St Cugat) el de 500 metres amb 1’15″6 i la Jaël Bestué (CM St Cugat) ha marcat 18″22 als 150 metres.

Per a finalitzar amb aquesta pluja de marques, a la categoria aleví, Pol Elvira (CA Viladecans) ha millorat en dues ocasions el rècord de Catalunya aleví de 60 metres, primer a la semifinal amb 8″59 i posteriorment a la final amb 8″33. També a la categoria femenina, Neus Nuñez (CA Viladecans) ha establer un nou rècord català aleví de 60 m amb un tems de 8″28.

RESULTATS

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.