4 Rècords d’Espanya i 8 Rècords de Catalunya a la Guinardera

0
1045

Aquest diumenge 17 d’abril, s’ha celebrat la tercera edició de la Diada de la Velocitat a les pistes de la ZEM La Guinardera.

Una extraordinària matinal atlètica la viscuda a Sant Cugat on s’ha aconseguit dos rècords d’Espanya absoluts, un rècord d’Espanya promesa i un altre estatal juvenil. També dos rècords de Catalunya absoluts, tres de la categoria juvenil i tres en la categoria aleví. Una cataracta de rècords que farà que aquesta tercera edició de la Diada de la Velocitat quedi gravada per a la història de l’atletisme.

Els rècords d’Espanya absoluts han estat a càrrec de l’Estela Garcia (VTiM) que ha marcat 17″55 als 150 m i el canari Samuel García (TCC) que ha superat el rècord de 500 metres amb una marca de 1’01″40.

A la categoria promesa, ha estat la Cristina Lara (FCB) qui ha millorat el rècord d’Espanya amb una marca de 17″81, i a la categoria juvenil l’Aleix Porras (FCB) que ha millorat el rècord d’Espanya de 150 m amb 16″24 i el de Catalunya de 300 metres amb 34″50.

Per la seva part, Pau Fradera (FCB) ha millorat el rècord de Catalunya absolut de 500 metres amb un registre de 1’02″52, i Carmen Sánchez (FCB) ha establert un nou registre autonòmic de 300 m amb 38″52.

A la categoria juvenil, dos atletes locals han millorat el rècord autonòmic de la categoria juvenil. La Carla Morral (CM St Cugat) el de 500 metres amb 1’15″6 i la Jaël Bestué (CM St Cugat) ha marcat 18″22 als 150 metres.

Per a finalitzar amb aquesta pluja de marques, a la categoria aleví, Pol Elvira (CA Viladecans) ha millorat en dues ocasions el rècord de Catalunya aleví de 60 metres, primer a la semifinal amb 8″59 i posteriorment a la final amb 8″33. També a la categoria femenina, Neus Nuñez (CA Viladecans) ha establer un nou rècord català aleví de 60 m amb un tems de 8″28.

RESULTATS

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.