Marató Costa Barcelona Maresme 2016

0
1521

El proper diumenge 17 d’abril, a dos quarts de deu del matí (Passeig Maritim de Poblenou, davant de la Plaça del Sol) , es donarà el tret de sortida d’una nova edició de la Mitja Marató Costa Barcelona Maresme. La cursa travessa les poblacions de Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat amb final a Calella.

A nivell esportiu, remarquem la presència de més mil atletes, dels quals cal destacar:

Abderrahim El Jaafari, guanyador de l’any passat i que a més va aconseguir un nou rècord de la cursa, amb un temps de  1:05:55. El Jaafari,  tindrà com a gran rival, Mostafa Benslimane, guanyador de la Mitja de Mataró, el desembre del 2015 i tercer a la passada edició de la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme.

Pel que fa la categoria femenina, destacar la participació de Teresa Pulido. La corredora de Calella té el rècord de la prova 1:17:42  quan va guanyar l’any 2010. Pulido va ser segona a l’ edicó de l’any 2011. Tindrà com a gran rival, Janeth Becerra, guanyadora el 2014 i segona classificada el 2015.

      guanyadors any passat1

Per tal de que els atletes puguin assolir les seves marques, la prova comptarà amb nou llebres des de 1h 20m fins a 2 h, amb intervals de 5 minuts. 

Tot plegat començarà el dissabte, quan, de 16:00 h a 20:30h es celebrarà la Fira del Corredor (davant Sport 333 al carrer Església de Calella) i l’inici de la recollida de dorsals. Els dorsals també es podran recollir el mateix diumenge a partir de les 7:30 fins les 9:00 del matí.

Us demanem la máxima difusió d’aquesta notícia al vostre mitjà, aprofitem per agrair la vostra col.laboració.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.