Segona edició del Trail Fonts del Montseny

0
1317

EL TRAIL FONTS DEL MONTSENY 2016 ESCALFA MOTORS I JA COMPTA AMB 200 INSCRITS

Quan encara falten gairebé tres mesos per a què es celebri la segona edició d’aquesta cursa de muntanya, que tindrà lloc el proper 2 de juliol amb sortida i arribada a la plaça major de Viladrau, ja s’hi han inscrit 200 corredors.

 El Trail Fonts del Montseny 2016 (TFM2016) proposa tres recorreguts diferenciats: un de 28 quilòmetres i 1.565 metres de desnivell positiu, amb sortida a les 8h, un altre de 17 quilòmetres i 1.150 metres desnivell positiu, que començarà una hora més tard, i un tercer de 2 quilòmetres i 65 metres de desnivell positiu, destinat als corredors més joves, que començarà a les 19h. Aquesta darrera proposta, anomenada “Trailet Fonts del Montseny”, és una de les principals novetats d’enguany, i està pensada per a què els trailrunners de 6 a 12 anys (que, obligatòriament, hauran d’anar acompanyats d’un adult) puguin gaudir d’una experiència similar però convenientment adaptada a les seves possibilitats.

87fa2792-0ce1-46ef-beef-c3eefb27c817

El TFM va néixer l’any passat amb l’objectiu de reunir esport i natura i donar a conèixer el magnífic entorn del parc natural del Montseny. La primera edició va transcórrer sense incidents importants tot i les elevades temperatures i la dificultat tècnica d’alguns trams de la cursa, i va comptar amb prop de 800 participants, que van tenir l’oportunitat de córrer per paisatges muntanyosos molt variats —senders, boscos de castanyers, rierols, fagedes, etc— i inundats de fonts naturals.

Suport i patrocini

El “Trail Fonts del Montseny” compta amb el suport de l’Ajuntament de Viladrau, de la Diputació de Barcelona i del Consell Comarcal d’Osona, a més del patrocini principal de Powerade i del recolzament del Diari SPORT com a mitjà oficial de la cursa. L’esdeveniment també compta amb el patrocini oficial de Barrabés, Cervesa del Montseny, Compressport i Perskindol, així com amb la col·laboració de nombroses empreses (Aigua de Viladrau, SportVicious, RS Sports, NonStopRun, Esports Nabes, Editorial Alpina, etc.).

Twitter: @TrailMontseny

Facebook: Trail Fonts del Montseny

Instagram: @Trailfontsmontseny

 

Autora: Anna Serrat

 

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.