Primer aniversari del terratrèmol de Nepal

0
1253

El proper 25 d’abril es complirà un any del greu terratrèmol que va assolar el Nepal en 2015. Per commemorar aquesta trista efemèride, Summits of My Life inicia la campanya #SOSNepal amb l’objectiu de recaptar els fons necessaris per completar el projecte solidari que es va iniciar a desembre de l’any passat coincidint amb l’estrena del tercer lliurament del projecte, “Langtang”.

Per a això, Summits of My Life promou projeccions solidàries al voltant del món de la pel·lícula. D’aquesta manera, nombrosos espectadors de països tan llunyans com Estats Units, Espanya, Japó o Qatar podran gaudir de la projecció de la pel·lícula amb un fi solidari. Els ingressos obtinguts de la venda d’entrades d’aquestes projeccions es destinaran íntegrament al repte solidari de Summits of My Life.

El projecte, impulsat per Summits of My Life i l’ONG SOS Himàlaia està recaptant fons per a col·laborar en la reconstrucció de 116 cases al Langtang. El terratrèmol de l’abril de 2015 va tenir greus conseqüències en aquesta vall situada al nord est del país. El poble de Langtang va quedar completament enterrat i els pocs supervivents de la catàstrofe es van quedar sense casa. Els habitants de la Vall del Langtang s’han organitzat en un comitè a través del qual coordinen els donatius d’organitzacions internacionals per invertir-los en la reconstrucció de la vall.

Kilian Jornet declarava: “Crec que és clau en aquests moments ajudar al poble del Nepal. Nosaltres sempre hem pogut gaudir de la seva hospitalitat i amabilitat, i ara són ells els que segueixen tenint dificultats, un any després del terratrèmol. L’ajuda ha de seguir arribant, i si podem, és important posar de la nostra part per aconseguir que els habitants de la vall puguin recuperar les seves cases“.

Les projeccions previstes de “Langtang” es poden consultar al web de Summits of My Life , on s’aniran actualitzant les dates.

Foto: Irene Serrat

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.