Doble jornada de la Lliga Nacional de duatlons de carretera 2016

0
1302

 

El passat cap de setmana el duatletes Catalans han tingut la oportunitat de gaudir de dues jornades consecutives de la Lliga Nacional de duatlons de carretera , concretament el dissabte a la tarda a l’Ametlla del Vallès , sota la distància sprint i just a l’endemà a Vic , aquest cop ja amb la distància Olímpica. Ambdues proves amb una gran espectacle esportiu i amb aquest resultats finals :

A L’Ametlla del Vallès dins de la categoria masculina , victòria molt treballada per Joan Ruvireta ( CN Vic-etb) amb 4 segons de marge per davant del segon classificat Manel vaca ( T-Bikes Club Triatló ) amb Isam Mounir ( Prat triatló 1994 ) tercer.Per equips 1º Prat triatló 1994 ( Mounir-Oliver-Alvarez) 2º CN Vic-etb ( Ruvireta-Tarter-Gracia) 3º CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc ( Montraveta-Galindo-Eckelt).

En fèmines triomf per la sub-23 Marta Sánchez ( CN Vic-etb) seguida de la junior Txell Jarque ( Absolut Sport) i un altre junior Paula Batlle ( Cerdanyola CH) tercera absoluta.Per equips 1ª CN Vic-etb ( Sánchez-Aveni-Viñolas) 2ª CN Reus –Ploms ( Fabrega-Rus-Cinca) 3ª Cerdanyola CH ( Batlle-Pons-Hidalgo).

A Vic , victòria per l’argentí Rodrigo Torres ( Associació esportiva Rockets) seguit de Jordi Relats ( Club Triatló Granollers) i Manel Lloret ( CN Sitges) tercer.Per equips , meritori doblet del Prat triatló 1994 ( Cunyat-Mounir-Jimenez) 2º CN Vic-etb ( Trapé-Baldellou-Quer) 3º Club Triatló Granollers ( Relats-Iturralde-Freijo).

A la vessant femenina primera posició er la vigent Campiona de Catalunya Èlit , Anna Noguera ( Club Atlètic Igualada) acompanya al podi de la junior Laia Conesa ( CD Fasttriatlón-Club Natació Montjuïc ) 2ª i Anna Subirana ( Club Atlètic Palafrugell ) 3ª .Per equips 1ª Club Triatló Granollers ( Rodriguez-Codina-Andujar) 2ª Cerdanyola CH ( Batlle-Dominguez-Perez) 3ª CN Reus-ploms ( Picas-Cinca-Magem).

Foto i Autor : Àngel Viñeta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.