Raúl Matas i Jackeline Gómez guanyadors de la Cursa de Sant Valentí

0
1451

Sota un fort vent es donava la sortida de la 9ena edició de la Cursa de Sant Valentí a les 10 del matí, una cursa organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i Comissió de Cb75a880c-f261-4110-86b9-0f25c585580furses de Les Cabanyes.

131 atletes van sortir/arribar, un més que l’edició passada i a dos del record, de bona sortida la lluita quedava servida entre dos atletes, el Raúl Matas del Club Runners Puigdàlber i el Carlos Cervera del Club Oro Dinápolis d’Igualada, passaven pel km 1, en 3’05, el segon en 3’22 amb molt de vent en contra i el tercer, en què hi havia la pujada, ho donaven tot els dos atletes però el Raúl Matas incrementava el ritme aconseguint uns metres d’avantatge i entrava en la recta final com primer classificat amb un crono de 9’54, corrent a una mitjana de 3’18, tornant a guanyar per segon any consecutiu,  li treia al segon classificat, el Carlos Cervera,  8 segons (10’02), el tercer lloc era per l’atleta de Fondistes Penedès, el Rachid Achcaoucaou que aconseguia un crono de 10’18, en el quart lloc entrava  l’atleta de Vilafranca el Jordi Rivas amb 10’20 i cinquè el l’atleta d’Hopsitalet el Jose Reina amb 10’28.

La gran noticia saltava en la categoria femenina, degut a que l’atleta del Club Atletisme Vilafranca, la Jackeline Gomez feia el record de la prova amb un crono de 11’30, millorant-lo en 40 segons, impressionant la carrera que va fer, tot i el fort vent, primer km ho passava amb 3’30 i el segon en 3’41.

La segona classificada va ser l’atleta de Vilafranca l’Eva Inglada amb un crono de 12’17, la tercera va ser l’atleta de les Cabanyes la Mariona Marcos amb 13’48, quarta la Nuria Castellà amb 14’19 i cinquena la Raquel San Miguel amb 14’22.

En locals masculins el guanyador va ser el Joan Planas que feia 10’54, sent el tercer any consecutiu que la guanya, el segon lloc era per el Delfí López amb 11’39 i el tercer lloc per el Francesc Pascual amb 11’41.

En locals femenins la guanyadora va ser la Mariona Marcos amb 13’48, el segon lloc per la Nuria Turon amb 15’14 i la tecera la Brenda Gil amb 19’15.

Una vegada finalitzada la cursa es va fer la popular botifarrada al C.C.Lúdic i el lliurament de premis, amb la presencia de l’Alcalde de les Cabanyes, el Francesc Olivella.

Més de 50 voluntaris han fet possible aquesta cursa que s’ha convertit ja en una clàssica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.