Nan Oliveras i Claudia Luna s’imposen al duatló Ciutat de Granollers

0
1672

El Club Triatló Granollers ha organitzat per sisena vegada el duatló de carretera Ciutat de Granollers, enguany segona jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat 2016 en el marc incomparable del Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Els més de 500 duatletes inscrits han fet front a la distància sprint en la seva totalitat dins les instal·lacions del Circuit: una primera cursa a peu de 5.000 metres, tot seguit 20 km de ciclisme i per acabar una nova cursa a peu de 2.500 metres.

A la vessant competitiva dins de la categoria masculina màxima emoció com un demostra el fet que els 10 primers classificats han creuat la meta dins del mateix minut. La victòria absoluta pel duatleta Olotí i vigent Campió d’Espanya de triatló i que encara pertany a la categoria sub-23 Nan Oliveras (Fasttriatlón CD) amb un temps de 52 minuts 45 segons , una avantatge de 9 segons per davant del segon classificat absolut Albert Parreño (Fasttriatlón CD ) pujant fins el tercer graó del podi Ivan Límia (Club Triatló Montornès).

Per equips

  1. Fasttriatlón CD (Oliveras-Parreño-Montraveta)
  2. Prat Triatló 1994 (Mounir- Alvarez-Cunyat)
  3. Centre Natació Mataró (López-Casal-Cano).

Dins de la categoria femenina treballada victòria per la Campiona d’Espanya absoluta de duatló, que encara pertany també a la categoria sub-23 Claudia Luna (Centre Natació Mataró) amb un crono de 1 hora i 41 segons, un estret marge de 19 segons a la segona classificada absoluta la també sub-23 Meritxell Velasco (Fasttriatlón CD) completant el podi com tercera absoluta Anna Noguera (Club Atlètic Igualada).

Per equips

  1. Fasttriatlón CD (Velasco-Ollé-Conesa)
  2. Absolut Sport (Jarque-Carrasco-López)
  3. Centre de Natació Mataró (Luna-Font-Bruguera).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.