Presentada la Maratest de Badalona 2016

0
1435

La cinquena edició de la Maratest de Badalona s’ha presentat aquest matí a la seu de l’Ajuntament de Badalona, a l’Edifici El Viver. La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, tindrà lloc el proper diumenge 21 de febrer a les 9:00h.

La sortida i l’arribada estan situades a l’Avinguda Alfons XIII, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, que per cinquè any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició. El traçat de la Maratest de Badalona, disputat sobre una distància de 15 quilòmetres, al qual els corredors fan una o dues voltes, destaca per ser molt planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat. La Maratest s’ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató. La cursa compta amb llebres de l’Associació corredors.cat que marcaran sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h i 4:00h. A més, els corredors disposen d’avituallaments d’aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres i de beguda isotònica, fruita i gels energètics a l’equador de la competició i a l’arribada.| La regidora d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Maria Gallardo, ha afirmat que ella és una amant del running i concep la cursa com un impuls que ajuda a donar a conèixer la ciutat. A l’acte també ha assistit Juan Manuel Álvarez, guanyador de la Maratest de Badalona 2015 de 15 km i actual campió de la Lliga Championchip.

En Juan Manuel, assidu a la prova des de la seva a 1a edició, ha manifestat la seva intenció d’establir un nou rècord a la distància de 15 quilòmetres. S’han presentat les samarretes oficials de la Maratest de Badalona 2016, enguany patrocinades per Luanvi i Nutrisport, juntament amb els Centres d’esport Duet Sports i Duet Fit. Luanvi entra a la Maratest de Badalona 2016 oferint un plus de qualitat a la cursa amb l’aportació de les seves peces tècniques.

Com ja és tradició, les samarretes de la prova tenen versió d’home i de dona i aquest any són de color groc i taronja, respectivament. El disseny mostra la imatge de campanya, un dorsal que indica les dues distàncies que ofereix la cursa, 15 i 30 km, acompanyat del lema d’aquesta edició, “Posa’t a punt”. A falta d’un mes pel tancament de les inscripcions més de 1.400 corredors i corredores ja han formalitzat el seu desig de participar a la Maratest de Badalona 2016. Tres quarts (74%) de les inscripcions s’han fet per a la cursa de 30 quilòmetres mentre que un 26% s’han decantat pels 15km.

Per concloure l’acte, l’organització ha llançat un missatge als ciutadans de Badalona i Montgat encoratjant-los a que surtin al carrer el dia 21 de febrer per animar als esportistes al llarg del recorregut. Les inscripcions per a la Maratest de Badalona 2016 es poden fer fins a la nit de dimarts 16 de febrer a les 23:59 hores a la pàgina web oficial www.maratest.com, o també de forma presencial a les botigues col·laboradores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.