eDreams Mitja Marató de Barcelona

0
1397

La eDreams Mitja Marató de Barcelona presenta el recorregut per a la propera edició, que tindrà lloc el proper 14 de febrer. El nou traçat comptarà amb vies més amples per afavorir la comoditat dels participants, sense perdre la rapidesa que caracteritza el circuit i que va portar a la corredora Florence Kiplagat, a assolir el rècord del món en dos anys consecutius.

La eDreams Mitja Marató de Barcelona passava a la història el 2014, gràcies al rècord del món assolit per Florence Kiplagat. Només un any després, la pròpia Florence trencava el seu registre i establia un nou rècord del món, parant el crono en 1:05:09. La corredora kenyana acompanyava aquesta gesta amb dos rècords del món més, el del pas pel km 15 i pel km 20. Diversos factors van afavorir aquesta gesta, però sobretot el d’un recorregut recte i planer, que la pròpia corredora aspira a batre novament aquest 2016. | La cursa mantindrà la sortida i arribada al Passeig Pujades, però viurà el primer dels canvis respecte l’edició del 2015, al km 7. Si fins ara els corredors agafaven el Passeig de Sant Joan fins arribar al Passeig Lluís Companys, en aquesta ocasió i per facilitar el pas dels milers de corredors per aquesta zona, es baixarà pel carrer Bailén, amb més amplitud per encabir els participants i facilitar, així, la comoditat i rapidesa dels corredors. Un cop arribats al carrer Llacuna en el pas de la cursa pel km 10, es continuarà per aquesta via fins arribar al carrer Perú. Aquesta modificació evitarà els girs pel carrer Marroc i posteriorment pel carrer Bilbao, guanyant linealitat i rapidesa en aquest tram. Finalment, el carrer Perú substituirà el pas dels participants per la Gran Via. Aquest canvi evitarà les limitacions d’espai de la Gran Via, permetent més comoditat als corredors gràcies a l’amplitud d’aquest sector del circuit, que comptarà amb quatre carrils de pas. En definitiva, un recorregut més còmode pel atletes populars sense perdre la rapidesa del circuit. La eDreams Mitja Marató de Barcelona va batre el seu rècord d’inscrits en la passada edició, superant els 15.000 participants. El proper 14 de febrer, tot fa pensar que aquesta xifra se superarà, gràcies als múltiples atractius d’un circuit ràpid que, any rere any, ha atret a corredors de tot el món que veuen en aquesta cursa, una bona oportunitat per batre la seva pròpia marca. En aquest sentit i coincidint amb el campionat del món de mitja marató, que tindrà lloc a Cardiff el proper mes de març, els principals atletes europeus en aquesta disciplina, ja han confirmat la seva assistència a la mitja barcelonina. La mitja barcelonina representa una molt bona opció per aquells corredors que estan preparant la Zurich Marató de Barcelona. Situada en el calendari de forma estratègica per preparar la marató, aquells corredors que vulguin aprofitar la cursa per fer una tirada llarga, ho podran fer gràcies a l’entrenament previ de 10 quilòmetres. Els 10 km + 21km, es podran fer de manera gratuïta just abans de la cursa, així que representa una magnífica oportunitat per fer la tirada llarga en companyia. T’apuntes a fer La Prèvia (10+21k) amb nosaltres?

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.