Edgars Sumskis i Claudia Luna tornen a guanyar la Sansi de Mataró

0
838

Edgars Sumskis de Letònia del club La Sansi amb 31’57, i l’atleta local Claudia Luna amb 37’21, com l’ edició anterior s’han proclamat guanyadors de la 3a edició de la Sansi de Mataró de 10km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, en un recorregut amb sortida de l’hotel Atena al Port de Mataró, i que bona part del recorregut era al passeig marítim.| En homes victòria a l’esprint de del letò Edgars Sumskis, en un ajustat esprint amb Enrique Luque. 3er ha entrat el marroquí Isam Mounir. En dones victoria de Claudia Luna, s’ha escapat de sortida i ha guanyat per solvencia per davant de Mari Carmen Rodriguez. Al finalitzar els 10km s’han organitzat curses de menors. L’Alcalde de Mataró el Sr. David Bote i el regidor d’esports Josep María Font, s’han encarregat de donar la sortida i el premis, amb una edició amb més de 900 inscrits. A www.lasansimataro.com trobareu les classificacions, i en breu fotos i la retransmissió per TV de la cursa. Resultats http://xipgroc.cat/ca/curses/SansiMataro2016/10k/resultats

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.